Zato je i volimo: Kate ponovila haljinu koju je nosila već nekoliko puta

Foto: Getty Images

VOJVOTKINJA od Cambridgea uvijek izgleda besprijekorno, no dodatne stilske bodove osvaja i učestalim ponavljanjem outfita.

Od kada se vratila s porodiljnog dopusta samo smo je par puta vidjeli u novim krpicama, a sve stare komade koje je nosila isplatilo se ponoviti. Pogotovo ovu haljinu u kojoj je danas iznenadila sve okupljene ispred zgrade BBC-ja u Londonu gdje se neočekivano pojavila s princom Williamom kako bi zajedno podržali njihovu kampanju protiv bulinga.

Embed from Getty Images

Plavu haljinicu na kopčanje s plisiranom suknjom koja seže do iznad koljena potpisuje dizajnerica Emilia Wickstead, a Kate je u ormaru ima još od 2014. godine. Prvi put smo je u njoj vidjeli tijekom njene i Harryjeve turneje u Novom Zelandu kada ju je iskombinirala sa šeširićem u istoj boji. 

Embed from Getty Images

Otada ju je nosila u još nekoliko prilika i zaista bi bila šteta da nije, jer joj i boja i kroj haljine pristaju savršeno.

Embed from Getty Images

Zanimljivo je da je prema anketi koju je nedavno provela marketinška tvrtka YouGov Kate i dalje puno popularnije članica britanske kraljevske obitelji od Meghan Markle, a vjerujemo da joj njena štedljivost u kupovini odjeće svakako ide u prilog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.