Zavirili smo u BeautyBox Special Edition by Oriflame!

Foto: Promo

OSIM kutijice sreće, BeautyBox tim je za sve pripadnice ljepšeg spola pripremio Special Edition kutiju punu dekorativne kozmetike, a mi otkrivamo neke od proizvoda!

Čak SEDAM full size proizvoda, vrijednost gotovo 900 kuna, puno dekorativne kozmetike i presladak dizajn RAZLOZI SU zašto moraš što prije naručiti specijalnu kutijicu sreće. Za razliku od klasičnog BeautyBoxa gdje je naglasak na vrhunskim beauty proizvodima, u specijal kutijici by Oriflame stiže dekorativna kozmetika. Okej sigurno i ti već vrtiš u glavi make up look kojim ćeš oboriti ovaj vikend, a sadržaj iz specijala ti u tome može pomoći! Ups! Zaboravili smo ti reći da se radi o limited edition seriji koje je sve manje.

Klikni na www.beautybox.hr i osiguraj si Special Edition BB by Oriflame.

Još se dvoumiš? Prestat ćeš u narednih pet sekundi! U specijalu te čekaju ručno rađene Giordani Gold kuglice za nijansiranje (full size proizvod, 149, 00 kn). Kuglice koje daju boju i blistavost licu rađene su u Italiji od kombinacije praha toplih nijansi i blistavih čestica. Dolaze u nekoliko boja kako bi u potpunosti odgovarale tonu tvoga lica.

Doznaj zašto pripadnice ljepšeg spola obožavaju BeautyBox!

Iza dobrog make up looka stoje vrhunski kistovi. Jedan takav stiže u specijalu. Giordani Gold Silky, kist za puder (84, 00 kn) omogućuje dvostupanjski proces nanošenja te sadrži 30 tisuća ručno rezanih mekih vlakana.

Još jedan proizvod koji neće osvojiti samo tebe već i ljude oko tebe stiže u specijalu. Ups! Više od ovoga ti ne možemo otkriti. Ostalih pet FULL size proizvoda ostaju tajna (vjeruj TOP su). Kalkuliraš u glavi?! 249 kuna za kutijicu punu dekorativne kozmetike vrijedne gotovo 900! PRESALE uskoro završava, a kutijice su napravljene u ograničenim količinama. Neka sreća puna genijalnih proizvoda pokuca na tvoja vrata!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.