Zbog odličnog stajlinga Antonije Blaće zavoljet ćete slip haljine

Foto: Instagram

SLIP haljine ne dopuštaju nedostatke, a ponekad su i preodvažan odabir za dnevne varijante.

Ako ste među onima koji izbjegavaju nositi slip haljinu jer ne znate kako riješiti problem grudnjaka koji se vidi ili se u njima osjećate previše izloženo, vrijeme je da naučite kako je možete nositi i na majicu te izgledati fantastično. I da, to znači da onda slobodno čak i ispod slip haljine možete odjenuti grudnjak.

Naime, mnoge modne influencerice slip haljine nose na majice ili košulje, a upravo jedan takav stajling je za nedjeljno druženje složila i Antonija Blaće.

Voditeljica je igrala na sigurno te odabrala model u crnoj boji, a ispod haljine je odjenula basic bijelu majicu. Iako je riječ o jednostavnoj kombinaciji, uz jednostavnu frizuru, decentan make-up i upečatljive sunčane naočale možete biti sigurni da ćete biti primijećeni gdje god se pojavite.

Pamučne majice uvijek su dobitna formula za udobnost, a osim toga slip haljinu u ovoj kombinaciji bez problema možete učiniti i pravim poslovnim modnim komadom. Tako ćete se i dalje držati dress coda na radnom mjestu, ali ćete istovremeno izgledati trendi i ženstveno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.