Želite izgledati atraktivnije? Evo što obavezno morate odjenuti

Foto: Instagram

KAD NE radi sa svojim slavnim klijenticama, Lupitom Nyong’o, Jennifer Hudson i Hilary Swank, stilistica poznatih Micaela Erlanger piše svoju kolumnu Ask a Stylist za Who What Wear.

"Jedna od prednosti mog posla (dobro, možda najzahvalniji dio mog posla) jest pomoći klijentu da izgleda i osjeća se najbolje moguće. Kroz godine rada kao stilist, naučila sam nekoliko trikova za koje mislim da ih svaka žena treba znati. Bez obzira na to spremate li se za spoj ili želite izgledati bolje da budete samopouzdanije, ovo su predmeti za kojima biste trebali posegnuti", napisala je u svojoj kolumni.

U nastavku provjerite kojih je to pet odjevnih predmeta preporučila.

Jednostavna haljina

"Ne možete pogriješiti s jednostavno haljinom. Bez obzira na to je li to svilena slip haljina ili komad dugih rukava, haljina koja laska vašoj figuri s jednostavnom siluetom nikad neće biti loš izbor".

Sve što se steže u struku

"Sve što se može stegnuti u struku bit će pun pogodak. Ta silueta naglašava vaš struk i osigurava ženstvenu figuru".

Crveno

"Iako se crvena može činiti zastrašujućom bojom, znanost podupire tvrdnje da ova smiona boja odaje dojam samopouzdanja, a osoba koja je nosi postaje atraktivnija".

Odjeća koja otkriva vašu ključnu kost

"Otkrivanje ključne kosti i ramena također je veoma ženstveno i nježno, ali istodobno i seksi. Otkrivanje neočekivanog dijela tijela je elegantnija alternativa tome da nabacite dubok dekolte ili otkrijete nogu.

Remen

"Ogroman trik koji koristim je nošenje remena na odjeći. Ove sezone ćete viđati mnogo više kombinacija s remenom, a to je trik koji uvijek dijelim sa svojim klijenticama. Remen je jednostavan način da definirate svoj struk i stavite točku na i".