Želite se spetljati s kolegom s posla? Sada postoji internetska stranica za to

Foto: Andrew Neel/Unsplash

„AFFAIR at work” (prev. afera na poslu) nova je internetska stranica za upoznavanje čija su ciljana skupina ponajprije pojedinci koji nisu nužno samci, a žele tajno stupiti u intiman odnos s kolegom s posla, i to u udobnosti svog radnog mjesta.

Iako internetske stranice koje spajaju preljubnike nisu novotarija, ova se platforma razlikuje od drugih zbog svoje ciljane skupine, a to su kolege s posla. Preko ove stranice možete otkriti je li privlačnost između vas i kolege obostrana. Naravno, pristup imaju i oni koji nisu u vezi, a žele procijeniti je li u pitanju samo flert ili nešto više.

Uslugama se pristupa preko Instagrama, gdje dobivate obrazac u kojem označite Instagram profil kolege na kojeg ste „bacili oko”. Stranica potom stupa u kontakt s tom osobom i poziva je da i ona pristupi stranici. Ako je riječ o obostranom sviđanju, stranica šalje mailove obje strane kako bi započeli dopisivanje, izvještava Cosmopolitan.

„Na ovaj ćete način izbjeći odbijanje i sramotu (koja ide uz to) ili čak prijavu zbog uznemiravanja na poslu”, ističe Mike, osnivač stranice.

Ono što se zamjera platformi je to što ne postoje mehanizmi kojima bi se predvidjele neugodne i komplicirane situacije povezivanja korisnika s njihovim nadređenima, što je samo po sebi neprikladno s točke gledišta ljudskih resursa.

Predloženo je da se već na početku navede jasna naznaka o tome na kojoj se poziciji u tvrtki nalazi osoba prije nego što i dođe do pristanka o razmjeni e-mail adresa.

„Affair at work” tvrdi da su dosad imali već 350 zahtjeva za povezivanje različitih korisnika, a čim prijeđu broj od 500, morat ćete platite 9,99 američkih dolara kako biste mogli vidjeti tko vas je označio kao simpatiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.