Zgodna Iva Šarić je uspješno savladala jedan od najriskantnijih modnih trendova

Foto: Instagram

JEDAN od zanimljivijih, ali i riskantnijih aktualnih modnih trendova definitno je onaj koji spaja tipično sportske s elegantnim, finim komadima. 

Omiljen među sestrama Hadid koje su ga i proslavile, trend sportske elegancije ostavlja puno mjesta pogreškama i rijetke ga znaju nositi. No tijekom posljednjih sezona prigrlile su i mnoge domaće slavne dame, a jedna ga je u potpunosti savladala

Riječ je o našoj bivšoj manekenki, zgodnoj Ivi Šarić, koja je uspješno spojila naizgled nespojivo i na svojem Instagramu svima pokazala kako se to radi.

Iva je iskombinirala trendi robusne sportske tenisice s debelim đonom, sjajnu ružičastu trenutku s gumbima duž nogavica i šiltericu s glamuroznom crnom krznenom bundom koju je zatim sjajno uklopila u još jedan sportski outfit.

Ivu, zapravo, često možemo vidjeti u odvažnim sportsko-elegantnim kombinacijama koje su joj već postale stilski potpis, a ako vas netko može nagovoriti da konačno date šansu ovom riskantnom trendu, to je definitivno ona. U nastavku smo izdvojili još nekoliko njenih odličnih stajlinga koji će vam poslužiti kao sjajna inspiracija.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.