Zgodna Mila Elegović potvrdila da i strogi outfit može biti izazovan

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

DOMAĆA glumica Mila Elegović se na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta pojavila u crno-zlatnoj kombinaciji. Iako je riječ o naizgled jednostavnom stajlingu, uspješno je osigurala brojne poglede.

Svojim promišljenim outfitima odavno je dala do znanja kako ju je nemoguće vidjeti nedotjeranu. Visoke potpetice njezin su zaštitni znak, a ne zazire ni od isticanja oblina.

Ovog puta u fokusu se našao njezin dekolte, i to zahvaljujući strukturiranom prsluku nalik onome koji možete vidjeti u sklopu muških odijela. Unatoč dubokom i izazovnom dekolteu, Mila ga je vješto iskombinirala uz klasične hlače te tako postigla decentan i ženstven look.

Ravni kroj hlača za mnoge je rizičan, ali ne i za Milu koja se u 49. godini može pohvaliti linijom na kojoj bi joj pozavidjele i duplo mlađe dame. Da je pazila na detalje, potvrdila je i crnim lakom na noktima, a vladavinu crne boje prekinula je zlatnim detaljima. Klasične štikle u ovoj upečatljivoj nijansi iskombinirala je uz nakit u istoj boji te crnu torbicu sa zlatnom kopčom.

"Ljepotica sa stilom i ukusom", zaključio je jedan od njezinih obožavatelja na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.