Znakovi da te vidi samo kao prijateljicu s povlasticama

Foto: Vogue

KADA bi primijetila da tvoju frendicu frajer očito samo iskorištava za seks, vjerojatno bi joj to i rekla. No, bi li isto priznala samoj sebi? 
 
Većina žena si ili ne želi priznati da je upravo to suština odnosa koju imaju s nekim, a velik broj onih koje to znaju žive u nadi da će se frajer jednom promijeniti i htjeti pravu vezu. Čak i ako si to ne možeš priznati sama, ovo su jasni znakovi da te gleda samo kao prijateljicu s povlasticama i ništa više.
 
Nema ga za praznike
 
Ako se spaja vikend, on već ima planove sa svojima (u što ti nisi uključena), a isto vrijedi i za Božić, Valentinovo, Uskrs, rođendane... Frajer koji u vrijeme kad se družimo s najbližima bira sve osim tebe, očito ne smatra da ti pripadaš toj grupi.
 
Čujete se samo s jednim ciljem
 
On se ima naviku javljati samo kad se trebate vidjeti, a trebate se vidjeti samo kad se njemu otvorio apetit za seks. Ako u periodima između toga ni ne pita kako si, sasvim je jasno da mu je potpuno svejedno.
 
Družite se samo noću
 
Većina ljudi ima takav raspored da im za druženje ostaju slobodni samo popodnevni ili večernji sati, ali ovo nema veze s tim - govorimo o tipu odnosa u kojem je nezamislivo da se jednom nađete i preko dana jer je u njegovom rasporedu dan rezerviran za važnije stvari i važnije ljude.
 
Predstavlja te kao frendicu
 
Čak i ako se slučajno dogodi da se negdje nađete zajedno u javnosti, on te zbunjeno predstavlja kao frendicu - ne zato što nije siguran što ste, nego zato što zna da ti vjerojatno misliš da ste više nego što jeste.
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.