Znamo što lijepa Miss Hrvatske radi ovih dana u Kini

Foto: Instagram

KRAJEM rujna u Biogradu na moru okrunjena je nova Miss Hrvatske.

A laskava titula pripala je zgodnoj Tei Mlinarić iz Senja koja je ovih dana otputovala u daleku Kinu na svjetski izbor ljepote. Iako takvi izbori budu gotovi za nekoliko sati, iza kulisa to sve izgleda potpuno drugačije, a iza Teinih izlazaka na pozornicu stoji puno priprema i razgovora s mentorima.

A osim što je lijepa i pametna, Tea je i vrlo simpatična pa smo intervju s njom o pripremama neposredno uoči izbora odradili s velikim guštom. Evo što nam je otkrila.

Što se u tvom životu promijenilo otkad si postala Miss Hrvatske?

Baš ništa, osim što se trenutno nalazim u dalekoj Kini na izboru za Miss svijeta.

Kakav si imala odnos s ostalim natjecateljicama i je li se on promijenio otkako si pobijedila?

S djevojkama sam imala odličan odnos na pripremama za izbor Miss Hrvatske i on se zadržao i do finala, ali i kasnije. Cure me svakodnevno bodre i šalju poruke. Ovim putem vam želim reći da su sve finalistice izbora prekrasne i da ih volim i pozdravljam iz Kine, a ako nekoj ne odgovorim na poruku ne znači da ne želim, već jednostavno ne stignem od obaveza.

Kako izgledaju pripreme za svjetski izbor za Miss?

Pripreme koje sam imala u Hrvatskoj bile su dosta naporne. Imala sam puno snimanja i kampanji prije odlaska. Najviše sam se pripremala psihički jer zaista tamo trebate doći s voljom i željom za rad i definitivno treba voljeti ovakav projekt kako bi sebe mogli dati u cijelosti. Moram priznati da me u Kini dočekala dosta napornija situacija jer se budimo vrlo rano, dan nam je ispunjen raznim aktivnostima i uvježbavanjem koreografije. Ali ima i divnih strana. Obišle smo dosta toga, trenutno se nalazim na izletu u turističkom resortu Chimelong koji je ujedno i najveći zabavni park. Evo me odgovaram vam na pitanja kod jednog malog kita u Ocean Kingdomu. To mi je zadnji odmor prije velikih priprema jer ovih dana putujemo na otok Sanya i tamo nas očekuju još napornije pripreme. Moj dan u Kini izgleda ovako: budimo se u zoru, idemo na tjelovježbu, nakon toga je doručak, uvježbavanje koreografije i priprema za neki event koji nam organizira Miss World, nakon toga dolazak na večeru i uvježbavanje koreografije za nastup. Ali ima i dana, kao danas, da smo se preselili u neki drugi grad, kao npr. sad u Guangzhou, gdje smo imali ceremoniju otvaranja i po cijele dane smo na predstavama, razgledavanjima i obilaženju turističkih znamenitosti.

Kakav plasman očekuješ na svjetskom izboru?

Kakav plasman očekujem, hmmm... Pa ja ću dati sve od sebe da se plasiram što bolje mogu kako bi svi u Hrvatskoj bili ponosni na mene. Idem na kategoriju Top Model, jer je to nešto čime se bavim i stvarno bi željela ostvariti najbolji rezultat u tome. Držite mi fige! Ovim putem pozivam sve ljude da skinu aplikaciju Mobstar i glasaju za mene jer to mi utječe na plasman. Znam da smo mali u usporedbi s Kinom, Filipinima ili Amerikom, ali znam da to Hrvati mogu. Volim vas sve i pozdrav iz Kine. Zài jiàn - To znači 'vidimo se ponovno'.

Tea, mi ti želimo puno sreće na svjetskom izboru koji je na rasporedu 18. studenog 2017. godine!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.