Zvijezda Moderne obitelji izgleda potpuno drugačije s novom bojom kose

OVOG tjedna snimljena je posljednja epizoda mnogima omiljene serije Moderna obitelj, što je jedna od glavnih glumica iskoristila za promjenu boje kose kojoj se, ako je suditi prema objavama na njezinom Instagramu, dugo veselila.

Riječ je o Ariel Winter koja u seriji glumi pomalo neuglednu crnokosu štrebericu Alex Dunphy, dok joj je u stvarnom životu potpuna suprotnost.

Osim što više nema istu boju kose kao Alex, Ariel je poznata i po svojim izazovnim i oskudnim izdanjima od kojih je za jedno nedavno dobila hrpu kritika na društvenim mrežama, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Vratimo se sada njezinoj novoj boji kose, koja je glumicu potpuno transformirala.

Ariel se odlučila za popularnu strawberry-plavu nijansu, a u istu je boju obojila i obrve, što je doprinijelo prirodnijem efektu.

"Doviđenja tamna koso, mislim da mi nećeš nedostajati", napisala u objavi uoči odlaska frizeru, a prije toga je svojim sljedbenicima najavila i u koju se boju planira obojiti.

"Jedva se čekam vratiti ovoj boji", napisala je na Instagramu početkom veljače uz svoju staru fotku. Naime, Ariel je već imala istu boju kose tijekom kratkih pauza od snimanja serije, no sada je može zadržati dulje, čemu se očito jako radovala.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.