Zvijezdu Moderne obitelji pratitelji popljuvali zbog gubitka kilograma

Foto: Instagram

ARIEL Winter, glumica najpoznatija po ulozi Alex Dunphy u humorističnoj seriji "Moderna obitelj", često se suočava s negativnim komentarima na svojim društvenim mrežama. 

Nekima smeta njezin izbor odjeće, a nekima njezino tijelo. Ovaj put, njezinim pratiteljima na Instagramu zasmetalo je to što je Ariel drastično smršavjela pa su odmah pretpostavili da se podvrgnula plastičnoj operaciji. 

"Ajme, izgubila si stražnjicu", "Stvarno si premršava sada", neki su od komentara koji su se našli ispod fotografije kojom je Ariel svome prijatelju Joeu Kaprielianu čestitala rođendan. 

Ipak, jedan komentar nagnao je Ariel na reakciju.

"Nema ništa loše u tome što smo iskreni i što joj govorimo da nam se više sviđala prije 'promjene'. Bila je prekrasna prije nego što je počela odsijecati dio po dio svog tijela i ako moje riječi pomognu jednoj djevojci da se osjeća prelijepo u svome tijelu bez plastične operacije, onda je ovaj komentar jako vrijedan", napisala je jedna obožavateljica.

"Cijenim to što želiš pomoći djevojkama da zavole sebe takve kakve jesu, ali u isto vrijeme mene ponižavaš, a to zapravo nisi htjela napraviti? I ne, nisam bila na plastičnoj operaciji. Neutemeljene pretpostavke o nečijem izgledu nisu podrška nikome", napisala je Ariel negirajući bilo kakve estetske zahvate. 

Inače, Ariel često naglašava da se nepotrebno i loše "brinuti" oko nečijeg izgleda dok ga istovremeno samo želite uvrijediti i poniziti. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.