Ako kupujete preko Amazona, evo kako možete dodatno uštedjeti

Screenshot: Amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA tiktokerica otkrila je "skriveni kutak" na Amazonu, doduše američkom, ali isti postoji i na drugima, pa tako i na njemačkom i talijanskom koji šalju i k nama. U tom odjeljku Amazona nalaze se kuponi s popustima i prilično su dobri.

U videu Cyndi kaže da nije znala da to postoji iako je mislila da zna sve o Amazonu. "Očito ne znam", kaže u videu. Potom je Cyndi pokazala svoje otkriće - odjeljak Amazonove web stranice koji je sadržavao nekoliko kupona.

"Imaju kategorije za dom, modu, sve moguće kategorije", rekla je. "Ovdje su svi kuponi i prokleto su nevjerojatni." Na kraju je dodala: "Voljela bih da ovo zapravo nisam pronašla jer ovo je ono što ću sada raditi." 

@newsboozenshoes Did you know about this #amazonhack ♬ original sound - Cyndi - Amazon Finds

Mnogi su se zahvalili tiktokerici na ovom otkriću

"Nisam ovo znala", "Od ovoga se nikada neću financijski oporaviti", "Ovo mi je najdraža sekcija, provjeravam je tri puta tjedno", "Znala sam ovo, osjećam se ponosno", "Hvala ti", "Nisam znala za ovo, hvala ti puno", neki su od komentara ispod videa koji je do sada pregledan preko 600 tisuća puta. 

Dobra stvar je da ovo nije ekskluzivno samo za američki Amazon, već taj odjeljak postoji i na drugima, konkretno i na njemačkom koji šalje k nama. Možete ih sve vidjeti ovdje. Ako, pak, naručujete s talijanskog Amazona, kupone možete pronaći ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.