Amazon otkrio koji su se proizvodi najviše prodavali tijekom Black Fridaya

Foto: amazon.de/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMAZON je ove godine imao puno popusta za Black Friday i Cyber Monday. Na popustima su se našli TV-uređaji, mobiteli, igre i sve što vam mašta može zamisliti. Tijekom tih 11 dana kupljeno je preko milijardu proizvoda, a pola prodaje pripalo je malim i srednjim trgovcima, piše IGN. Sad kad su popusti gotovi, iz Amazona su otkrili koji su proizvodi bili najprodavaniji na ovim popustima.

COSRX Snail Mucin 96% Power Repairing esencija

Ovaj korejski proizvod sadrži 96% ekstrakta puževe sluzi, a obećava visoku hidrataciju i umirujuće djelovanje na kožu te se posebno preporučuje osobama sa suhom i osjetljivom kožom. Ova esencija potiče obnovu kože i poboljšava njezinu elastičnost te je jedan od najpoznatijih COSRX proizvoda.

COSRX esencija, snižena cijena je 18.65 eura (140.51 kn)

Amazon Fire TV Stick 

Ovaj daljinski upravljač povezuje se s TV uređajem i omogućava pristup različitim streaming sadržajima putem platformi kao što su Netflix, Amazon Prime Video, Hulu i drugi. S TV uređajem povezuje se putem HDMI priključka, a običan TV transformira u smart TV. Omogućava i glasovno upravljanje putem Alexa sustava.

Amazon Fire TV Stick, 44.99 eura (338.97 kn)

Hero Cosmetics Mighty Patch 

Ovaj flaster za akne pomaže isušiti akne preko noći. Preporučuje se koristiti ga preko noći, dok spavate i ujutro ćete primijetiti razliku. Zahvaljujući čvrstom ljepilu, ne morate brinuti da će se odlijepiti preko noći. Ovaj hidrokoloidni flaster treba držati na akni 6-8 sati dok upija gnoj i pomaže je zaliječiti. Proizvod je prikladan za sve tipove kože.

Hero Mighty Patch, 72 komada, 19.99 eura (150.61 kn)

Ring video zvono za vrata

Ovo dobro poznato zvono s videokamerom osigurava sliku i zvuk visoke kvalitete putem pametnog telefona, tableta ili s računala. Zvono je opremljeno senzorom pokreta, a čistu sliku osigurava i po noći. Svaki put kad netko pozvoni na vrata ili senzor registrira pokret, dobivate obavijest na odabrani uređaj.

Ring video zvono, snižena cijena je 84.99 eura (640.35 kn)

Bissell čistač za tepihe i presvlake

Ovaj je čistač popularan zato što je malen i lako prijenosan, a omogućava brzo i lako čišćenje tepiha i presvlaka. Lako skida tekućine, mrlje i prljavštinu. Prikladan je i za čišćenje interijera automobila te je relativno tih pri korištenju. Ima triple-action sustav čišćenja koji uključuje sprejanje, ribanje i usisavanje, a čista i prljava voda odvojeni su u dvostrukom spremniku.

Bissell čistač, 179.99 eura (1356.13 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.