ANKETA Koja vam je najbolja trgovina s namještajem?

Foto: Shutterstock/Dino Stanin/Igor Soban/Igor Kralj/Damir Spehar/Josip Regovic/PIXSELL/stilles.hr/concorida.hr/namjestaj-mima.hr/kavehome.com/bonami.hr/namjestaj.hr/chair4u.hr/marnic.hr/ finnishdesignshop.com/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO nekada situacija nije bila takva, u današnje vrijeme na hrvatskom tržištu postoji mnogo trgovina za kupnju namještaja - što fizičkih, što onih online. U prošlosti se namještaj nasljeđivao ili naručivao po mjeri, ili se u konačnici po njega išlo u susjedne zemlje gdje je ponuda trgovina bila raznovrsnija. 

Danas na našem tržištu postoji pregršt gotovog namještaja koji se može kupiti i odnijeti kući istoga dana. Doduše u nekim trgovinama se na neke veće komade duže čeka, ali sve uglavnom stigne unutar dva do tri mjeseca ako nema nekih poremećaja na tržištu. 

No ono što nas zanima je kada ste npr. u potrazi za novom sofom, uredskom stolicom, blagovaonskim stolom ili stolicama, tepihom ili pak nekim drugim sitnicama za dom - koja vam se trgovina pokazala najboljom (bilo na našem tržištu ili da dostavlja k nama)? Ako vaša najdraža trgovina nije navedena, napišite nam o kojoj se radi u komentarima. 

Pročitajte više