ANKETA U kojoj trgovini najčešće kupujete odjeću?

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U DANAŠNJE vrijeme trgovina s odjećom i šoping-centara s raznovrsnom ponudom ima više nego ikada. Nekada se u nabavku odjeće išlo u susjedne zemlje, poput Italije i Austrije, dva do tri puta godišnje jer kod nas ponuda nije bila toliko raznovrsna. Danas je to drugačije, ponuda je nikada bogatija, ali se u par klikova može kupovati i online. 

No svi imaju drugačije kupovne navike kada je u pitanju odjeća, neki su vjerni jednoj trgovini ili svega njih par, dok drugi vole pregledati asortiman više njih. No postoje i oni koji su stalno u potrazi za novim brendovima i trgovinama.

Danas zaista ima pregršt izbora i raznih trgovina u kojima gotovo svatko može pronaći nešto za sebe. Mi se po nekakvoj navici držimo dvije do tri trgovine kada je kupovina odjeće u pitanju.

 

Zanima nas, ako biste morali izdvojiti jednu trgovinu u kojoj vam je najdraže kupovati odjeću i gdje najčešće lako nađete ono što tražite - koja bi to bila? Odgovorite nam u anketi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.