Apple planira lansirati 20-inčni MacBook s preklopnim zaslonom?

Ilustracija: Shutterstock (na fotki nije uređaj o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREMA analitičaru Ming-Chi Kuou, Apple planira lansirati 20-inčni MacBook s preklopnim zaslonom 2027. godine. Ovu informaciju podijelio je putem X-a. 

Jedini proizvod s preklopnim zaslonom koji Apple trenutno planira lansirati

"Primio sam mnogo upita o tome planira li Apple masovnu proizvodnju preklopnog iPhonea ili iPada u 2025. ili 2026. godini", napisao je i dodao da je trenutno jedini proizvod s preklopnim zaslonom koji Apple planira lansirati 20.3-inčni MacBook. "Očekuje se da će ući u masovnu proizvodnju 2027. godine", dodao je. 

Prema pisanju GSMArena, Ming-Chi Kuo je poznat po točnosti svojih informacija o budućim proizvodima Applea. Kuo nije jedini koji je spomenuo mogućnost lansiranja 20-inčnog MacBooka s preklopnim zaslonom. Njegovu tvrdnju dodatno potkrepljuje analitičar industrije zaslona Ross Young, ali i korejska web stranica The Elec, što dodatno potvrđuje vjerodostojnost ove informacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.