Appleove maske FineWoven za iPhone 15 toliko su loše da je Amazon stavio upozorenje

Foto: Shutterstock/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLEOVA maska Finewoven za iPhone 15 dobila je toliko povrata da je Amazon počeo stavljati oznaku upozorenja na proizvod. Glavni problem je što se mnogi korisnici žale da je neudobna za držanje i da se lako ogrebe.

>>> "Lako se grebe i djeluje jeftino": Ljudi masovno vraćaju nove Appleove maske

Oznaka upozorenja na Appleovoj maski FineWoven dodana je zbog čestih povrata proizvoda na Amazonu, izvijestio je 9to5Mac.

Recenzije FineWoven maski na Amazonu su raznolike. Dok neki korisnici izražavaju zadovoljstvo, drugi ih opisuju kao jedno od najgorih Appleovih proizvoda. "S obzirom na cijenu, maska se ne bi trebala početi ljuštiti nakon nekoliko mjeseci", jedna je od negativnih recenzija.

Odluka o kupnji FineWoven maske za iPhone 15 ovisi o vama. Cijena im je 79.99 eura, a možete ih vidjeti ovdje. Iako su nekima dobre, postoji i značajan broj onih koji nisu zadovoljni, što je rezultiralo Amazonovim upozorenjima.

Pročitajte više