Armani lansirao dva nova parfema

Foto: giorgioarmanibeauty-usa.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GIORGIO ARMANI je krajem prošle godine najavio dva nova parfema koja će se priključiti Armani/Privé Haute Couture kolekciji mirisa i potkolekciji Les Terres Précieuses. Novi mirisi, Blanc Kogane i Noir Kogane Eau de Parfum, upravo su stigli.

Ukrašene u tonovima slonovače i tamnocrne boje, bočice su ukrašene zlatnim uzorcima koji odražavaju dragocjenost Kintsugi keramike i odaju počast drevnoj umjetnosti.

Blanc Kogane

Armani parfem Blanc Kogane opisuje kao ovisnički i dekonstruirani miris mošusa, oblikovan oko dragocjenih nota bijelog jasmina. Osim jasmina, sadrži i akorde esencije limuna i aldehida, uz note ylang-ylanga i đurđice. Vetiver i pačuli u bazi daju mirisu drvenasti aspekt. Radi se o cvjetno-mošusnom mirisu namijenjenom muškarcima i ženama.

Noir Kogane

Noir Kogane, kako marka opisuje, "taman je, misteriozan i intrigantan" miris za muškarce i žene. U njemu dominira akord kože i svježi elemi koji se spaja s vetiverom u srcu mirisa. Tu su i note šafrana, olibanuma i cistus absolutea za drvenasti aspekt.

Srce vetivera iz Haitija posebno je kreirano za Giorgia Armanija kako bi stvorilo jedinstvenu kompoziciju Noir Koganea.

Oba parfema dolaze u bočici od 100 ml, a cijena im je 350 eura. Više o novim mirisima možete vidjeti na službenoj Armanijevoj stranici ovdje

Pročitajte više