Audemars Piguet predstavio sat proizveden u samo 250 primjeraka

Foto: audemarspiguet.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROIZVOĐAČ satova Audemars Piguet početkom 2020. je odlučio obnoviti neke od finijih satova iz svoje povijesti. Sve je počelo s modelom [RE]Master01, a sada je stigao i [RE]Master02, nova i osuvremenjena verzija asimetričnog sata Audemars Piguet 5159BA iz 1960.

Klasičan sat suvremenog izgleda

Sat se ističe oštrim rubovima, a kućište sata izrađeno je od 18-karatnog zlata specifične nijanse pijeska za elegantan i upečatljiv dojam. Ovaj sat pokreće Audemars Piguet Calibre 7129, automatski mehanizam debljine od samo 2.8 mm.

U odnosu na originalni model, [RE]Master02 ima povećan glavni kotač i rotor montiran na kugličnim ležajevima. Ima rezervu snage od 52 sata. Cjelokupno kućište sata je debljine 9.7 mm, a promjer je 41 mm. Sat je vodootporan do 30 m.

Narukvica sata je kožna, tamno plave boje, s kopčom od zlata.

Sat je proizveden u samo 250 primjeraka, a cijena mu je 41.100 švicarskih franaka (oko 42.000 eura). Više doznajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.