Baterija na Samsungovom Galaxy Ringu trajat će do devet dana

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG je jučer, u sklopu MWC-ja, službeno predstavio svoj Galaxy Ring. No iako nije dao potpune specifikacije ni informacije o cijenama, Samsung je otkrio osnove poput veličine, funkcije praćenja sna i mogućnosti Vitality Scorea. 

Sada južnokorejska publikacija FNNews daje uvid u detalje trajanja baterije koje je podijelio Hon Pak, potpredsjednik i voditelj tima za digitalno zdravlje u Samsungu. 

Trajanje baterije između pet i devet dana

Pak je potvrdio da će Galaxy Ring nuditi trajanje baterije između pet i devet dana, što će vjerojatno ovisiti o veličini prstena. Naime, Galaxy Ringovi dolazit će u više veličina, od S do XL, te je vjerojatno da će oni veći biti opremljeni većim baterijskim ćelijama.

To bi moglo značiti da će manji Galaxy Ringovi vjerojatno biti bliže trajanju baterije od 5 dana, dok bi veći modeli mogli nuditi do devet dana trajanja s jednim punjenjem.

Samsung je također, putem The Eleca, potvrdio da će Galaxy Ring biti lansiran u drugoj polovici godine. Očekuje se da će njegovo lansiranje biti na drugom ovogodišnjem događaju Galaxy Unpacked u srpnju. 

Pročitajte više