Beats Studio Pro slušalice mogu se naručiti i kod nas. Evo od kuda

Foto: amazon.de/beatsbydre.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLEOVE nove Beats Studio Pro naglavne slušalice, o kojima smo već pisali, sada su dostupne za kupnju u više od 20 dodatnih zemalja nakon lansiranja 19. srpnja u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Francuskoj i Njemačkoj.

Prema Beatsu, slušalice se sada prodaju i u Australiji, Austriji, Kini, Danskoj, Finskoj, Grčkoj, Hong Kongu, Irskoj, Italiji, Japanu, Makauu, Nizozemskoj, Novom Zelandu, Norveškoj, Portugalu, Saudijskoj Arabiji, Singapuru, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj, Tajlandu, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i UK-u.

Izgledaju isto kao i prethodne Studio slušalice

U Americi ove slušalice koštaju 349.99 dolara, u UK-u im je cijena 349.99 funti, a prema Beats by Dre francuskoj i njemačkoj stranici u Europi koštaju 399.95 eura (3013.43 kn). Četvrta generacija slušalica ima prilagodljivo aktivno poništavanje buke, USB-C punjenje i povezivanje, poboljšanja zvuka i druge nove značajke u usporedbi s modelom prethodne generacije. Što se tiče dizajna, izgledaju isto kao i prethodne Studio slušalice.

Beats Studio Pro, 399.95 eura (3013.43 kn)

Apple je htio da Beats Studio Pro budu kompatibilne sa širokim rasponom uređaja, tako da nemaju namjenski Appleov audiočip. Korisnicima Applea nedostajat će automatsko prebacivanje prilikom zamjene uređaja, ali Beats inače podržava značajke kao što su Find My, uparivanje jednim dodirom i podršku za Siri.

Iako Hrvatska nije na gornjem popisu zemalja, slušalice su od nedavno dostupne na njemačkom Amazonu i mogu se naručiti i kod nas. Cijena im je 399.95 eura, a možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više