Bella Hadid ne skida ove slušalice s glave

Foto: Profimedia/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLEOVIM slušalicama AirPods Max popularnost samo raste od njihova lansiranja u prosincu 2020. godine, dijelom zbog povezanosti s Y2K trendom. Ovaj trend, koji se vraća stilovima kasnih 1990-ih i ranih 2000-ih, karakterizira oživljavanje retro estetike, uključujući glomazne slušalice.

Društvene mreže, poput TikToka, te influenceri i slavne osobe odigrali su značajnu ulogu u ovom trendu. Brojne poznate osobe, uključujući Duu Lipu, Sarah Jessicu Parker, Hailey Baldwin i Bellu Hadid, viđene su u mnogim prilikama kako nose AirPods Max, što je dodatno povećalo njihov status kao neizostavnog modnog dodatka.

Ove slušalice sada se smatraju simbolom "it djevojaka" i postale su statusni simbol sličan dizajnerskim torbama.

@joanakiara ready for the hot girl walks 🎧 #airpodsmax #thatgirlaesthetic #cleangirl ♬ back on 74 filmsbymai_ - ✿

Dolaze u raznim bojama

AirPods Max su naglavne slušalice koje imaju okvir od nehrđajućeg čelika, školjke za uši od eloksiranog aluminija te traku za glavu načinjenu od prozračne mrežaste tkanine. Koriste prilagođene drajvere za bogat zvuk i imaju značajku prostornog zvuka za kino-iskustvo kod kuće, tvrdi proizvođač.

@chippy.rn vibin all summer🎧🐶☀️ @Tito #frenchbulldog #airpodsmax #hotgirlwalk #summervibes ♬ original sound - vibey music 🎶 🕺 🪩

Jedna od glavnih prednosti AirPods Max slušalica je aktivno poništavanje buke, što korisnicima omogućuje blokiranje vanjskih zvukova. Kada požele biti svjesni svoje okoline, tu je transparentni način rada koji omogućuje čuti što se događa u okolini.

S baterijom koja traje do 20 sati uz aktivno poništavanje buke i prostorni zvuk, AirPods Max su pouzdan suputnik za duge sesije slušanja glazbe, gledanja filmova ili razgovora. Kada se ne koriste, mogu se spremiti u Smart Case koji smanjuje potrošnju energije.

@chandlerisaac Instant boost of happiness 💛🌙🌼🐝 #amazon #amazonfinds #amazonmusthaves #spring #springfinds #airpodsmax #airpodmaxaccessories #hotgirlwalk #hgw #fitnessmotivation #healthy #healthyfood #wellness #walkingpad ♬ Between the Sheets (T-Mix) - T-Ray the Violinist

Dostupne su u nekoliko boja, uključujući srebrnu, svemirski sivu, nebeski plavu, zelenu i ružičastu, čime zadovoljavaju razne estetske preferencije korisnika. Redovna cijena kod nas kreće se od 640 do 700 eura, ovisno o trgovini.

Ako vam se sviđaju ove glomazne slušalice koje definitivno ne mogu proći nezamijećeno, trenutno se na Amazonu mogu kupiti po nešto povoljnijoj cijeni nego u trgovinama kod nas. Naime, na Amazonu su trenutno dostupne za 489.25 eura. Možete ih vidjeti ovdje

Apple AirPods Max, Amazon, cijena na sniženju je 493.05 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.