Bez čega ne možete dok gledate tekmu?

Foto: Lidl

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Lidl Hrvatska

GLEDANJE nogometne utakmice nije samo prilika za uživanje u sportu već i za uživanje u ukusnoj hrani, osvježavajućim pićima i neodoljivim grickalicama. Za mnoge je ovaj doživljaj jednako važan kao i samo iskustvo gledanje tekme, stoga se namirnicama vrijedi opskrbiti na vrijeme kako biste imali sve što vam je potrebno za nezaboravno iskustvo.

U Lidlu možete pronaći sve što vam treba za pun frižider i ostavu, osiguravajući da ne ostanete gladni dok navijate. Evo što izdvajamo, a vi nam u anketama recite što od navedenog najradije birate dok gledate tekmu.

Naresci, hot-dog ili roštilj dok navijate?

Sendviči, hot-dogovi ili plate s narescima često su neizostavni dio repertoara dok se gleda utakmica. U Lidlu možete pronaći sve potrebne sastojke za pripremu ukusnih sendviča ili plata, kao što su Tastino hamburger peciva, Pikok Navijački mix kobasica (koji uključuje kulen, zimsku i panonsku kobasicu) te Milbona Planinski sir. 

Ako volite hot-dogove, u Lidlu su trenutno dostupni Mcennedy hot-dog peciva i Dulano hot-dog hrenovke u staklenki. Uz ove dvije namirnice, vaš hot-dog će biti spreman u trenu i idealan za uživanje tijekom nogometnih utakmica.

Osim gore navedenih opcija, a za one koji žele brz, ali ukusan zalogaj, Culinea Snack box je odlična opcija. Sadrži chili cheese nuggetse, mozzarella štapiće, panirane kolutiće luka i chili umak. Osim toga, Culinea Navijački pileći medaljoni su još jedna brza i ukusna opcija, idealna za grickanje tijekom utakmice.

Ako planirate gledati utakmicu s ekipom i želite veći izbor hrane, roštilj je možda najbolja opcija. Lidl trenutno nudi raznolik izbor mesa za roštilj po povoljnim cijenama, uključujući juneći roštilj mix, ražnjiće od carskog mesa i svinjski kare.

Kobasice su također izvrsna opcija za roštilj, a u Lidlu trenutno možete pronaći Pivac kobasice za roštilj sa špekom i sirom te Grill Meister originalne Nürnberger kobasice za pečenje po sniženim cijenama.

Koju hranu preferirate uz gledanje utakmica? Recite nam u anketi.


Slane grickalice ili slatki zalogaji uz tekmu?

Grickalice su neizostavan dio doživljaja gledanja utakmica. U Lidlu možete pronaći Snack Day Navijačke čipseve, štapiće, kokice i flips po pristupačnim cijenama. Ako više preferirate slatko dok navijate, Lidl nudi Sondey Navijačke kekse, Moto kekse, Sweet Corner gumene bombone i Tastino Navijačke napolitanke. Jeste li tim slatko ili slano dok navijate?


Ili osvježavajući sladoled?

Sladoled je također savršena poslastica uz gledanje utakmice, posebno u ljetnim mjesecima. Lidl trenutno nudi širok izbor ukusnih sladoleda po super cijenama, uključujući Gelatelli sladoledne deserte te popularne Kit-Kat, Oreo, Milka i Toblerone sladolede. Koji birate?


Pivo, vino ili sok?

Na kraju, možda i najvažnije - piće. Uz gledanje tekme najčešće se pije pivo. Lidl trenutno nudi nekoliko opcija, poput Perlenbacher piva u multipack pakiranju po odličnoj cijeni, zatim od istog brenda Lager pivo te Radler.

Za one koji preferiraju druga pića, Lidl nudi aromatizirani koktel s vinom Hugo Frizzante i vino Corte Aurelio Chardonnay IGT Terre Siciliane, koji su dostupni po super popustu uz Lidl Plus aplikaciju.

Ne zaboravite ni na Coca-Colu. Lidl trenutno nudi pakiranje od šest limenki Coca-Cole ili Coca-Cole Zero Sugar po povoljnim cijenama. Uvijek je dobro imati i sok za najmlađe navijače ili one koji ne piju alkoholna pića. U Lidlu možete pronaći Studena Ledeni čaj i Juicy Fruits sokove po pristupačnim cijenama.

Što najviše volite piti dok gledate utakmicu? Odgovorite nam u anketi.

Gledanje nogometne utakmice kod kuće može biti jednako uzbudljivo kao i na stadionu, pogotovo uz pravi izbor hrane, pića i grickalica. Bilo da navijate sami ili u društvu, Lidl ima sve što vam treba za ukusno i nezaboravno iskustvo. Uživajte u tekmi i ukusnim zalogajima!

Sponzorirani sadržaj donose Index i Lidl Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više