Bez ovih 5 iPhone gadgeta više nećete moći zamisliti život

Foto: Shutterstock/istyle.hr/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GADGETI za mobitele proizvodi su koji se neprestano razvijaju i koji neprestano bude zanimanje javnosti. Jasno je i zašto. Oni obogaćuju naše iskustvo korištenja mobilnih uređaja, čine njihovo korištenje jednostavnijim, a samim time nas i rasterećuju. Izdvojili smo neke gadgete koje bismo preporučili svakom vlasniku iPhonea.

Maskica za bežično punjenje

Maskica koja ima ugrađene magnete omogućava jednostavno i brže punjenje vašeg iPhonea. Mobitel u ovoj maskici jednostavno prislonite na punjač MagSafe i to je to. Osim toga, maskica služi i svojoj izvornoj svrsi te štiti vaš uređaj u slučaju padova.

Maskica s MagSafe, iStyle, 69.99 eura (527.34 kn)

Stanica za punjenje

Za bežično punjenje potreban vam je bežični punjač. Ovaj punjač istovremeno može puniti mobitel, slušalice i sat, a u svačiji će se radni prostor lako uklopiti zahvaljujući minimalnom, nenametljivom dizajnu.

Stanica za bežično punjenje, iStyle, 134.99 eura (1017.08 kn)

Podloga za punjenje

Za još jednostavnije punjenje, isprobajte podlogu za miš s opcijom bežičnog punjenja. Podlogu svakako koristite, mobitel vam je svakako u blizini, a ovako riješite dvije muhe jednim udarcem. Ova podloga ima i podršku za zglob kako biste umanjili bolove.

Podloga za punjenje, Amazon.de, 22.11 eura (166.59 kn)

USB priključak

Iako USB stickove najčešće koristimo za prenošenje podataka s računala na računalo, njihove mogućnosti korištenja s mobilnim uređajima ne bismo trebali zanemariti. USB stickovi svoj posao odrađuju brzo i jednostavno te uvijek treba imati jedan pri ruci.

USB stick, Amazon.de, 129.90 eura (978.73 kn)

Držač za iPhone

Ako ste u automobilu, a želite imati brzi pristup mobitelu kad stanete na semaforu (i nipošto dok vozite), magnetni držač je opcija koju trebate. Nema više traženja mobitela po džepovima i torbama. Pred vama je, na dohvat ruke. Za sigurnost svojeg mobitela ne morate brinuti. Magnet na držaču je veoma snažan te može držati nekoliko uređaja ako želite. Funkcionira s maskicom MagSafe.

MagSafe držač za mobitel, Amazon.de, cijena na sniženju je 23.19 eura (174.72 kn)

Pročitajte više