Birkenstock Boston natikače: Jesenski hit koji obožava i Kendall Jenner

Foto: Instagram/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIRKENSTOCKOVE Boston natikače već su nekoliko godina izuzetno popularne, a njihov trend nastavlja se i ove sezone. Ove naizgled jednostavne natikače osvojile su srca mnogih, uključujući i neke od najpoznatijih holivudskih zvijezda.

Zašto su toliko popularne?

Tajna uspjeha Boston natikača leži u savršenom spoju udobnosti, praktičnosti i šik izgleda. Kendall Jenner, Kaia Gerber i Zoë Kravitz samo su neke od slavnih osoba koje su prigrlile ovaj trend, noseći ih u raznim prilikama.

Boston natikače su super jednostavne za obuvanje i imaju kopču na vrhu koja omogućuje da ih prilagodite kako vam najbolje odgovara. Napravljene su od mekog antilopa ili kože, a unutrašnjost od pluta s vremenom se oblikuje prema vašem stopalu, pružajući dodatnu udobnost.

@katelinrudnik 🧺🍂🧸🤎 #bostonbirkenstocks #birkenstocks #unboxing #taupe #iamanautumn ♬ a u t u m n - ✦ ࣪ 🎇🇺🇸꒰f a y e꒱ 🎆🦅✦ ࣪
@natt.cova The Mocha @BIRKENSTOCK Boston Clogs are a must for fall 🧸☁️🍂🧺 #birkenstockboston #birkenstocks #fallfashion #fypage ♬ kiss me - ☆︎ m3lomani3 ☆︎

Iako je klasični model od brušene kože i dalje najtraženiji, Boston natikače dolaze u raznim bojama i stilovima. Unatoč tome što su često rasprodane, uspjeli smo pronaći neke od popularnih modela koji su još uvijek dostupni.

Zalando, Birkenstock Boston SFB VL Narrow, 159.13 eura
Zalando, Birkenstock Boston Narrow, 159.13 eura
Zalando, Birkenstock Boston Leve, 159.13 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.