Birkenstock ima novu kolekciju 1774. Pogledajte modele

Foto: birkenstock.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIRKENSTOCK je predstavio novu kolekciju za proljeće i ljeto 2023. u sklopu koje dolazi pet kultnih silueta - Arizona, Tokio, Sylt, Florida i Mayari - u svježim bojama poput ružičaste i plave. No kolekcija ima i mirnije boje za ljubitelje neutralnih nijansi. 

Birkenstock kolekcija 1774 je zapravo premium linija brenda, izrađena od vrhunskih materijala. Arizona model je tako u potpunosti napravljen od kože, a sandale Florida i Mayari imaju antilop dodatke na podesivim remenima. 

Modeli će postupno biti puštani u prodaju

"Pet modernih ikona – sandale Arizona, Tokio, Sylt, Florida i Mayari – osvježeno je prodornim novim tonskim bojama koje izazivaju radost, uključujući jarko plavu inspiriranu prvim postolarskim ulošcima. Svaka je sandala obavijena vrhunskom kožom i ručno je izrađena u Njemačkoj od profinjenih materijala. Ova kolekcija učvršćuje reputaciju BIRKENSTOCK 1774 kao promotora tradicije, inovativnosti i kreativnosti obuće", stoji na službenoj stranici brenda. 

Svi će se stilovi postupno puštati u prodaju tijekom ožujka, svibnja i lipnja, a Florida i Mayari će prvi biti na tržištu, i to 20. ožujka. Više informacija o najnovijoj kolekciji možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.