Birkenstock lansirao limitiranu kolekciju svojih najpopularnijih modela

Foto: birkenstock.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIRKENSTOCKOVE klasične sandale ušle su u srednju dob, a tim povodom lansirana je limitirana kolekcija bezvremenskih sandala Arizona, Madrid i Gizeh. Gizeh model navršava 40 godina, Arizona navršava 50, a Madrid 60 godina.

Kolekcija je došla u trgovine, a osim limitiranih boja uključuje i posebna pakiranja te Birk čarape inspirirane starinom koje dolaze sa sandalama. Prikladno, sandale će biti ponuđene u količini koja odgovara godini u kojoj su izdane. Naprimjer, Birkenstock će ponuditi samo 1963 para Madrid sandala, prema godini njihovog debija.

Madrid, smaragdno zelena, 170 € (1280.86 kn)
Gizeh, tamnocrvena, 190 € (1431.55 kn)
Arizona Birko-Flor, bijele, 180 € (1356.21 kn)

Sinonim za udobnu obuću

Birkenstockov model Madrid bile su njihove prve natikače sa sada sveprisutnom podlogom od pluta. Bila je to zamisao Karla Birkenstocka, potomka osnivača marke Konrada Birkenstocka, koji je davne 1896. otvorio svoju postolarsku radnju sa sjedištem u Frankfurtu, piše Highsnobiety.

Margot Fraser počela je uvoziti Birkenstockov Madrid i relativno novu Arizonu u SAD gotovo desetljeće nakon što je otkrila marku tijekom putovanja u Njemačku 1966. godine. Tada je to bila najbolje čuvana tajna, ali sada je naziv Birkenstock sinonim za udobnu obuću s remenima.

Marka doista nikada nije bila veća. Nose je najpoznatije osobe na svijetu, svi je imitiraju i više je cool od gotovo bilo koje druge marke obuće tog ranga. Kompletnu kolekciju povodom obljetnice možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.