Birkenstock upravo lansirao novi model natikača. Pogledajte fotke

Screenshot/Foto: Youtube/birkenstock.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIRKENSTOCK, poznati proizvođač obuće s dugogodišnjom tradicijom, ovog proljeća donosi tri nove siluete - 33 Dougal, 222 West i Zürich Tech. 

Model 33 Dougal predstavlja elegantnu klompu s gornjim dijelom od kože, koja se ističe smanjenom i profinjenom siluetom. Dolazi u nijansama - crna, smeđa, zelena mahovina i kurkuma. S druge strane, 222 West donosi pomaknutu interpretaciju klasične klompe, kombinirajući remenje modela Arizona s oblikom Bostona, stvarajući tako nešto sasvim novo. Ovaj model dolazi u crnoj boji. 

Odavanje počasti New Yorku 70-ih i 80-ih

U priopćenju Birkenstock 1774 ističe kako njihova kolekcija za proljeće/ljeto 2024. slavi funkcionalni dizajn i prilagodljivost koji su obilježili donji dio Manhattana tijekom transformativnih 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća.

33 Dougal

To je razdoblje bilo ključno za mnoge kreativne industrije, uključujući i modu, te je imalo velik utjecaj na današnji vizualni i estetski identitet brenda Birkenstock.

Zürich Tech natikače

Kao što smo već naveli, pored 33 Dougal i 222 West, Birkenstock također predstavlja Zürich Tech natikaču, modernu verziju njihovog klasičnog modela Zürich, s remenima i EVA vanjskim potplatom.

Zürich Tech natikače
Zürich Tech natikače
Zürich Tech natikače

Zürich Tech model dolazi u tri boje - ultra plavoj, crnoj i antikno bijeloj - te je već dostupan za kupnju po cijeni od 160 eura, a možete ga vidjeti ovdje. Komadi iz gorespomenute kolekcije, 1774, 33 Dougal i 222 West, bit će dostupni tek od 14. ožujka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.