Birkenstock upravo lansirao novi model sandala. Evo kako izgleda

Foto: birkenstock.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIRKENSTOCK je predstavio novi model sandala Shinjuku. Dostupne u bijeloj, zelenoj, crnoj i zemljanosmeđoj boji, ove sandale savršene su za ljetne dane.

Izrađene su od mješavine materijala, a gornji dio je od nubuk kože u kombinaciji s tkaninom. Sandale su zadržale tradicionalni pluteni uložak Birkenstocka osiguravajući prepoznatljiv komfor i kvalitetu. Krasi ih robusniji potplat, a opremljene su i kopčama koje su otporne na hrđu.

Funkcionalne i lijepe

Ove sandale idealan su izbor za one koji traže svestranu obuću prikladnu za avanture u prirodi, ali i duge šetnje gradom jer savršeno spajaju praktičnost s estetikom. Model Shinjuku, koji objedinjuje funkcionalnost i stil, dostupan je na službenoj web stranici Birkenstocka po cijeni od 210 eura.

Birkenstock Shinjuku, 210 eura
Birkenstock Shinjuku, 210 eura
Birkenstock Shinjuku, 210 eura
Birkenstock Shinjuku, 210 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.