Biste li zbog popusta u trgovini čekali satima u redu?

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAGREPČANI su danas od ranih jutarnjih sati čekali u redu ispred trgovačkog centra povodom otvaranja prve Apple Premium Partner trgovine u Hrvatskoj i regiji. Trgovina je dan ranije putem društvenih mreža najavila kupcima odlične cijene i poklone. Gužvu i red ispred trgovine možete vidjeti ovdje

Kod nas nije toliko uobičajeno čekanje u redu za nove proizvode ili dobre popuste kao što je to primjerice u Americi. No s vremena na vrijeme povodom otvaranja pojedinog novog dućana s atraktivnom ponudom ili kada budu npr. Black Friday popusti znala se stvoriti gužva i red pred trgovinom. 

 

Da je to u američkoj kulturi uobičajenije nego kod nas govore u prilog mnogi članci koji su svojevrsni vodiči za čekanje u redovima prilikom dobrih popusta u trgovini. Tako u njima savjetuju ljudima da si ponesu piće, grickalice, deku/jaknu po potrebi, stolicu na preklapanje, ali i svjetiljku ako će biti mrak ispred trgovine. Osim toga, preporučuju da si ponesu knjigu za čitanje ili da idu s društvom kako im ne bi bilo dosadno. 

Biste li vi, ili možda već i jeste, stajali u redu satima da nešto kupite po povoljnijoj cijeni? Odgovorite nam u anketi. 

Pročitajte više