Black Friday popusti: Izdvojili smo popularne parfeme koje se isplati kupiti

Foto: Lookfantastic.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLACK FRIDAY akcija je idealno vrijeme za lov na bočicu skupljeg parfema na dobrom popustu. Želite li samo nadopuniti postojeću kolekciju i isprobati novi miris ili kupiti zalihu svog omiljenog parfema, sada je pravo vrijeme za to. 

Mnoge su parfumerije spojile Black Friday s Cyber Monday popustima i snizile cijenu svog asortimana tijekom ovog vikenda, a mi smo se fokusirali na popularne mirise na akciji. 

Pročešljali smo ponudu internetskih trgovina Lookfantastic i Douglas parfumerije i izdvojili parfeme na najboljoj akciji:

Prada Paradoxe Eau de Parfum, 50 ml, cijena na sniženju je 584.25 kn (77.54 €)

Miris Prada Paradoxe najnoviji je dodatak njihovoj kolekciji parfema, a namijenjen je ženama koje nikada nisu iste, ali su uvijek svoje.

Radi se o avangardnom prepoznatljivom mirisu koji je osmišljen na temelju bezvremenskog buketa bijelog cvijeća i dolazi u trokutastoj bočici. Oblik bočice nadahnut je izvornim logotipom brenda Prada. 

Armani Si Eau de Parfum, 100 ml, cijena na sniženju je 674 kn (89.45 €)

Ovaj parfem je istovremeno šik, intenzivan i nježan. Parfemsku vodu čine kombinacija soka ribizla, svijetlog drvenastog mošusa s dodatkom frezije i majske ruže. 

Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum, 50 ml, cijena na sniženju je 508.20 kn (67.45 €)

La Vie est Belle jedan je od popularnijih parfema koji je utjelovila Julia Roberts. On predstavlja jedinstvenu posvetu ljepoti života, a kreirala su ga tri vodeća francuska parfumera iz dragocjenih sastojaka.

Svaka bočica je unikat zahvaljujući ručno zavezanoj srebrnoj vrpci koja simbolizira krila slobode, a miris u njoj je raskošan.

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum, 50 ml, cijena na sniženju je 508.20 kn (67.45 €)

Još jedan mnogima omiljen miris je YSL Black Opium, sadrži mirisne note crne kave, cvijeta naranče, cedrovine i pačulija.

Poznat, bezvremenski i moderan.

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum, 50 ml, cijena na sniženju je 508.20 kn (67.45 €) 

Isto jedan od novijih mirisa, ovaj put kuće Yves Saint Laurent. Miris se temelji na muževnoj lavandi i ženstvenim, senzualnim notama narančina cvijeta.

Ovaj jedinstveni spoj nota nalazi se u arhitektonski dizajniranoj bočici kojom dominira logotip brenda.

Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum, 100 ml, cijena na sniženju je 553.40 kn (73.45 €)

YSL je liniju Y mirisa predstavio 2018., a nadahnuta je slobodnim i inovativnim duhom muškarca koji je osnovao brend. 

Gornje note su Bergamont i đumbir, a akord jabuke pojačava svježinu mirisa. Note kadulje i smreke označavaju srednju notu u kombinaciji s mentolom i esencijom geranija. Donje note su naglašene akordima jantarnog drveta, olibanuma i tonka mahunarke. Parfem je dubok, svjež i muževan.

Armani Code Eau de Toilette, 125 ml, cijena na sniženju je 564.71 kn (74.95 €) 

Armani Code kombinira citrusni koktel bergamota i limuna s laganim notama cvijeta masline, utopljenih s drvom Guaica i tonkovca. Zavodljiva toaletna voda za modernog muškarca.

Armani Acqua Di Gio Homme Eau de Toilette, 100 ml, cijena na sniženju je 515.73 kn (68.45 €)

Lagan muški miris inspiriran je svježinom mora, toplim suncem i bogatstvom zemlje. Radi se o vodenom, aromatičnom mirisom koji ima note bergamonta, nerolija i zelene mandarine. 

Muževan miris koji je istodobno svjež i senzualan. 

Versace Eros for Men Eau de Toilette, 100 ml, cijena na sniženju je 459.22 kn (60.95 €)

Versace Eros je oštar kontrast između citrusnog i nježnog. Temelji se na dubini drvenastih nota cedra, vetivera i pačulija uz note limuna i mandarine te kandirane jabuke. 

Miris je orijentalan. 

HUGO BOSS BOSS Bottled Eau de Toilette, 50 ml, cijena na sniženju je 368.82 kn (48.95 €) 

Klasični miris modne kuće Boss, simbolizira stil i eleganciju. Jedan je od popularnijih muških parfema. 

Pročitajte više