Blake Lively i Kendall Jenner obožavaju ovakve majice

Foto: Instagram/mango.com/hm.com/stradivarius.com/massimodutti.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOTOVO svi u ormaru imamo odjevni predmet koji oblačimo kad ne znamo što bismo drugo. Obično je u pitanju jednostavna bijela majica, stoga ne čudi što ovog ljeta posvuda viđamo bijele majice bez rukava. Bilo na ulici, bilo na društvenim mrežama, ovo je komad iz kojeg mnogi ne izlaze.

Vrijedi ih imati u ormaru

Glumica Blake Lively, manekenka Kendall Jenner i influencerica i aktivistica Giorgia Soleri sve su redom ljubiteljice ovih jednostavnih topova koji naglašavaju njihovu ženstvenost uz apsolutnu udobnost i bez obzira na priliku.

Giorgia je odabrala kraći bijeli top za izlet u prirodu, a uparila ga je s hlačama s mnoštvom džepova. Rebraste majice poput njezine ove su sezone posebno popularne.

Kako je u pitanju komad odjeće koji vrijedi imati u ormaru, pronašli smo ih u našim trgovinama.

Pleteni top bez rukava, Mango, cijena je 19.99 eura
Rebrasta majica bez rukava, H&M, cijena je 7.99 eura

Ako želite mali odmak od bijele boje, dobra je opcija i svijetla kremasta koja zadržava jednostavnost i svestranost bijele, ali je ipak nježnija za oko.

Bijela i kremasta majica, paket, Stradivarius, cijena je 10.99 eura
Kremasta majica bez rukava, Massimo Dutti, cijena je 29.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.