Boseove Ultra Open Earbuds najunikatnije su slušalice dosad. Uopće ne ulaze u uho

Foto: bose.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOSE je službeno otkrio svoje nove Ultra Open slušalice. Po cijeni od 349.95 eura, imaju izrazito originalan dizajn koji se pričvršćuje na vanjsko uho umjesto da ulazi u ušni kanal. Podesiva "ruka" obložena silikonom fiksira slušalicu na okruglu baterijsku cijev smještenu iza uha, koja također sadrži gumb za upravljanje glazbom.

Bose ih je koncipirao kao moderne slušalice, na vanjskim umecima za uši čak nema logotipa tvrtke. Ultra otvorene slušalice dolaze u crnoj ili tamno bijeloj boji te su opremljene Boseovom tehnologijom OpenAudio, koja usmjerava zvuk prema vašim ušima. Očekuje se otprilike 7.5 sati neprekidnog korištenja, a budući da nemaju aktivno uklanjanje buke, očekuje se pristojna trajnost baterije. Slušalice su ocijenjene s IPX4 vodootpornošću.

Čut ćete sve što se događa oko vas

S Ultra Open Earbuds potpuno otvorenim dizajnom uvijek ćete biti svjesni svoje okoline i čuti sve što se događa oko vas, što je ključno za bicikliste, trkače i druge potencijalne korisnike. Iako ovo nije prvi put da Bose eksperimentira s otvorenim slušalicama, prethodne Sport Open slušalice nisu dugo opstale na tržištu. Sada tvrtka ponovno pokušava s pažljivo osmišljenim dizajnom koji bi trebao pružiti udobnost čak i pri dugotrajnom nošenju Ultra Open Earbudsa.

Pročitajte više