Budući mid-range Androidi imat će otpornije zaslone zahvaljujući novom Corning staklu

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CORNING, tvrtka poznata po proizvodnji Gorilla Glassa, upravo je predstavila Gorilla Glass 7i, staklo namijenjeno pametnim telefonima srednje kategorije. Također su objavili da će OPPO biti prvi koji će u svoje nadolazeće modele ugraditi ovaj tip stakla.

Dok su Corningove najnovije inovacije uglavnom usmjerene na skuplje modele telefona, povoljniji uređaji obično koriste starije verzije poput Gorilla Glassa 5 ili 3, primjerice kao kod modela Pixel 8a. No, s ovim novim staklom Corning donosi promjene, nudeći rješenje prilagođeno uređajima srednje klase.

Gorilla Glass 7i preživio padove do jednog metra na površinama koje imitiraju asfalt

U laboratorijskim testovima, Gorilla Glass 7i dokazao je svoju izdržljivost preživljavajući padove do jednog metra na površinama koje imitiraju asfalt. Nasuprot tome, konkurentska stakla od litij-aluminosilikata obično pucaju pri padu s pola metra ili manje. Dodatno, Corning naglašava da je Gorilla Glass 7i do dva puta otporniji na ogrebotine u odnosu na slična stakla drugih proizvođača.

Gorilla Glass koristi više od osam milijardi uređaja

Gorilla Glass ugrađen je u više od osam milijardi uređaja od preko 45 marki. Corning naglašava da nastavlja razvijati inovacije za mobilne uređaje, proizvodeći zaštitna stakla te staklo i optiku za poluvodičke proizvode, koji poboljšavaju performanse, omogućuju nove funkcije povezivanja i podupiru proširenu stvarnost i 3D tehnologiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.