Christopher Ward najavljuje C1 Moonphase: "Najljepši sat ikad"

Foto: christopherward.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CHRISTOPHER Ward najavio je dodatak svojoj kolekciji C1 s novim satom koji uključuje funkciju prikaza Mjesečeve faze. Ova kolekcija prvi put je predstavila ovu značajku 2015. godine sa satom C9 Moonphase, a potom je 2019. godine uslijedio model C1 Moonglow.

Privlačnost novog sata od 40.5 mm leži u njegovom primamljivom brojčaniku od aventurina, na kojem su staklene i ljuskice bakrenog oksida spojene kako bi oponašale izgled zvjezdanog noćnog neba. Budući da je svaki komad aventurina drugačiji, svaki je sat jedinstven.

Novi model ima minimalistički brojčanik

Suprotno od prethodnih CW modela s prikazom Mjesečeve faze, ovaj novi model ima minimalistički brojčanik bez ikakvih ukrasa. Indeksi, markeri i logotip su izostavljeni kako bi se pažnja usmjerila isključivo na sjaj aventurina i predivan prikaz Mjeseca. Na brojčaniku sata istaknut je svjetleći prikaz Mjeseca izrađen od Globolighta.

Zahvaljujući inovativnom internom mehanizmu, kalibru JJ04, Mjesec je povezan s kazaljkom sata i neprestano se kreće. To znači da se Mjesečeve mijene točno reproduciraju dok se disk premješta po brojčaniku tijekom 29.5 dana.

Sve dok je sat navijen, Mjesec ostaje u neprestanom kretanju, iako brzinom koja podsjeća na puža, što omogućuje precizno prikazivanje svih njegovih faza, piše Esquire. Držite sat navijen i on će ispravno pratiti Mjesec na noćnom nebu sljedećih 128 godina.

"Mislim da je to naš najljepši sat ikad", rekao je Mike France, osnivač i izvršni direktor tvrtke, na predstavljanju u londonskom Royal Observatory Planetariumu.

C1 Moonphase prodaje se po cijeni od 2495 eura za kožni remen i 2655 eura za najnoviju narukvicu Christophera Warda. Možete ih vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.