Cigarette hlače vratile su se na velika vrata

Foto: hm.com/reserved.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVJEDOČIMO povratku sve više starih trendova. Jedan od njih su cigarette hlače. Dobro su poznate kao dio poslovne garderobe, a dobro prolaze i kao dio svečanije modne kombinacije. U pitanju je komad odjeće koji je rezerviran za posebne prilike, no novi trendovi govore da ih više nije neobično vidjeti u casual varijantama.

Široke hlače ih nisu izgurale

Cigarette hlače ističu se krojem koji prati liniju noge i završava iznad gležnjeva, stoga su dio garderobe za toplije vrijeme. Iako su široke hlače pomalo izgurale uže krojeve, za klasičnim cigarette hlačama mnogi i dalje rado posežu. Izdvojili smo neke cigarette hlače za svačiji stil.

Cigarette hlače na crtu, Reserved, 35.99 eura
Cigarette hlače, H&M, 20.99 eura

Iako su cigarette hlače najčešće dostupne u neutralnim bojama poput bijele, crne i bež, popularne su i karirane cigarette hlače, a sve je veća ponuda onih u boji.

DeFacto cigarette hlače, Zalando, snižena cijena je 24.90 eura
ONLY Petite cigarette hlače, Zalando, snižena cijena je 24.15 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.