Converse Pride kolekcija stigla je i kod nas. Pogledajte modele

Foto: converse.com/converse.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVOGODIŠNJA Converse Pride kolekcija slavi cijeli spektar slobodnih raznolikih iskustva Pride zajednice. Kolekciju su dizajnirali LGBTQIA+ zaposlenici i suradnici Conversa. "Ni jedan stil u kolekciji nije potpuno isti, već su napravljeni da nadopune vaš izgled - kako god ga definirate", pojasnili su prilikom lansiranja kolekcije.

U sklopu kolekcije lansirane su razne tenisice i tri majice. Na službenoj hrvatskoj Converse stranici dostupno je šest modela tenisica. Tako se kod nas u sklopu ove Pride kolekcije nalaze sljedeći modeli: Chuck Taylor All Sat, Chuck Taylor All Star Lift, Chuck 70, Chuck 70 Plus, Chuck 70 De Luxe Heel i Run Star Legacy CX. Sve modele možete vidjeti niže.

Klasična silueta brenda Chuck Taylor All Star u sklopu Pride kolekcije dolazi u duginim bojama i s razigranim potplatom s konfetama u duginim bojama. Na jeziku tenisica nalazi se Pride Progress naljepnica. 

Chuck Taylor All Star Pride, 80 € (602.76 kn)
Chuck Taylor All Star Pride, 80 € (602.76 kn)

Chuck Taylor All Star Lift Pride model isto ima potplat ukrašen konfetima u duginim bojama dok je ostatak tenisice uglavnom bijele boje s vibrantnim prugama kod potplata. Ova platnena tenisica ima platformu i povišeni međupotplat. 

Chuck Taylor All Star Lift Pride, 100 € (753.45 kn)

Niske Chuck 70 Pride tenisice isto su neutralne boje, a imaju teksturirani gornji dio od kepera koji vuče podrijetlo iz Legacyja. Na sebi imaju detalje Pride Progress pločice, pruge te, kao i drugi modeli, Pride potplat od konfeta. 

Chuck 70 Pride, 95 € (715.78 kn)

Slično kao LGBTQ+ zajednica koja poznaje zadovoljstvo u probijanju granica i tradicionalnih normi, Chuck 70 Plus baca konvenciju kroz prozor energičnim pogledom na Converse klasiku. Gornjište i potplat podijeljenih boja ploče nude živopisno platno za dugine boje.

Chuck 70 Plus Pride, 130 € (979.49 kn)
Chuck 70 Plus Pride, 130 € (979.49 kn)
Chuck 70 Plus Pride, 130 € (979.49 kn)

Converse Pride Chuck 70 De Luxe Heel su za one koji se žele istaknuti i zasjati, doslovno. Naime ove tenisice s debelom potpeticom imaju svjetlucavi sloj, tako da će zasigurno privlačiti poglede. Potplat im je u duginim bojama. 

Chuck 70 De Luxe Heel Pride, 140 € (1054.83 kn)

Zadnji model iz Pride kolekcije je Run Star Legacy CX. Imaju gornji dio od teksturiranog kepera koji je upotpunjen zastavom Progress Pridea, vezicama i planinarkom petljom. Međupotplat je pjenast, a na peti se nalaze plave i ružičaste zvjezdice. 

Run Star Legacy CX Pride, 130 € (979.49 kn)
Run Star Legacy CX Pride, 130 € (979.49 kn)

Novu Converse Pride kolekciju možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.