Crocsice su ponovno in, ali ne onaj model na koji mislite. Evo koji je trenutno hit

Foto Shutterstock/crocs.com/amazon.de/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CROCSICE su tijekom godina stekle brojne obožavatelje diljem svijeta te su čak debitirale i na modnim pistama i crvenim tepisima. Prije nekih desetak godina crocsice su uglavnom nosili djeca, medicinski radnici i drugi djelatnici kojima su odgovarale mekoća i udobnost ove obuće za rad.

S porastom trenda ružne obuće njihova je popularnost rasla, tako da danas i dalje drže popularnost. No jedno od njihovih posljednjih izdanja oduševilo je TikTok, a silueta sandala uopće ne podsjeća na njihov izvorni model, po kojem su poznate. Znate na koji mislimo - glomazna gumena natikača s rupama na prednjem dijelu. 

@maralitty Im in loveeee #crocs #sandals #summershoe ♬ original sound - Maralitty

Brooklyn Buckle Low Wedge sandale

Vratimo se na noviji model, radi se o Brooklyn Buckle Low Wedge sandalama, a popularne su i izvan TikToka te se brojevi brzo prodaju. Mi smo ih našli na njemačkom Amazonu i imaju gotovo sve brojeve. Crocs Brooklyn model ima laganu konstrukciju i dvije naramenice s kopčama na prednjem dijelu.

Crocs Brooklyn Low Wedge, od 50.99 € (384.18 kn)
Crocs Brooklyn Low Wedge, od 50.99 € (384.18 kn)

Dolaze u kaki, crnoj, nježno ružičastoj i tamno plavoj boji. Boja koja je oduševila TikTok je kaki. Ovaj model postoji i s remenčićem na stražnjem dijelu te su one još uvijek dostupne i na službenoj stranici. Taj drugi model dolazi u zelenoj, moka, tamnoplavoj, nježno rozoj, lila, bijeloj i kaki boji. No dosta je brojeva rasprodano u trgovinama.

Crocs Brooklyn Low Wedge, od 50.99 € (384.18 kn)
Crocs Brooklyn Low Wedge, 48.95 €, (368.81 kn)
Crocs Brooklyn Low Wedge, 54.28 € (408.97 kn)

"Ovo su jedine prihvatljive crocsice. Baš su slatke!", "Inače mrzim crocsice, ali ove su slatke", "Prokletstvo, izgleda da ću kupiti crocsice", "Preslatke su", "Ok, kupit ću ih", "Prodano", neki su od komentara ispod videa u kojem je u prvom planu ovaj Crocs model. Što vi kažete, sviđaju li vam se ili ne?