Danas možete kupiti kruh, evo i gdje

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti pa trgovine i šoping-centri uglavnom neće raditi ni na kopnu ni na moru, ali postoje izuzeci i oni koji smiju raditi.

>> U subotu ne rade ni tržnice u Zagrebu

>> U subotu je gotovo sve zatvoreno. Evo kako rade trgovine i šoping-centri za vikend

Podsjećamo, prema novom Zakonu o trgovini, na blagdane mogu raditi samo one trgovine koje su Zakonom o trgovini izuzete poput prodavaonica koje se nalaze u sklopu željezničkih i autobusnih kolodvora, zračnih luka, morskih luka, trajekata i zrakoplova, kao i one na benzinskim postajama, u bolnicama, u hotelima, u kulturnim i vjerskim ustanovama, nautičkim marinama, kampovima i OPG-ovima te zaštićenim područjima prirode. 

Evo gdje danas možete po kruh i pekarske proizvode u slučaju da niste ranije se stigli opskrbiti istima.

Pan-Pek

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza rade sljedeće Pan-pek poslovnice:

  • Glavni željeznički kolodvor, Zagreb
  • Kamp Straško 1 i 2, Pag
  • Autokamp Šimuni 1 i 2, Pag
  • Kamp Selce, Selce
  • Novalja, Pag
  • Vir
  • Fažana
  • Sergijevaca, Pula

Dubravica

Na praznik 5.8. radi poslovnica Autobusni, Avenija Marina Držića 4 u Zagrebu, od 0 do 24 h. Ta poslovnica i inače radi svaku nedjelju, od 0 do 24 h, od uvođenja novog zakona. Ovdje možete vidjeti obavijest o radnom vremenu 5.8.

Mlinar

Neke Mlinarove prodavaonice i danas rade, ovdje možete vidjeti koje i točnu adresu. Rade pojedine u Osijeku, Puli, Zagrebu, Crikvenici, Poreču, Rijeci, Splitu, Varaždinu...

Noel Bread&Deli

Obavijestili su svoje kupce putem Instagram Storyja, da 5.8. rade od 8 do 15 h. Nalaze se na adresi Ulica popa Dukljanina 1 u Zagrebu.

Croccantino, Orebić

Croccantino poznat po svojim sladoledima i kruhu jučer je obavijestio svoje kupce da će danas, 5.8., moći kupiti njihov kruh na njihovim lokacijama - Orebić, Viganj, Lovište i Perna. 

Info za sve koji danas nisu stigli kupiti dupli kruh radi sutrašnjeg blagdana ili im nepce uživa samo onom friško...

Posted by Croccantino on Friday, 4 August 2023

Što se tiče trgovina, evo koje danas rade.

Konzum

"Dragi kupci, isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonice na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5.8.2023. neće raditi, osim nekolicine prodavaonica sukladno zakonom dozvoljenim iznimkama čije radno vrijeme možete provjeriti u našem lokatoru", stoji na stranici. A koje rade možete provjeriti ovdje.

Tommy

"Tommy prodavaonice će biti zatvorene na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja 5.8.2023., osim dvije koje će raditi po redovnom radnom vremenu:

  • Tommy Market 315 - Prapratno (Ston), na adresi Metohija Mili 6
  • Tommy Market 113 - Jezera, na adresi Put Zaratića 1", stoji na Tommy stranici. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.