Dermatolog otkrio da korištenje ovih balzama može povećati vaša usta

Foto/Screenshot: theinkeylist.com/paulaschoice.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DR. Charles Puza je istaknuti kozmetički dermatolog sa sjedištem u New Yorku. 2023. godine osnovao je MOMADerm kako bi pružio personalizirane, dugoročne smjernice za njegove pacijente kroz proces starenja kože.

Na svom TikTok profilu redovito dijeli savjete o ljepoti, a u nedavnoj objavi otkrio je da korištenje balzama za usne s hijaluronskom kiselinom i peptidima do tri puta dnevno može povećati punoću vaših usana.

@drcharlesmd1 Lip filler without the needle… #lips #lipfiller #lifehacks ♬ original sound - d3adout

Iako su mnogi izražavali sumnju u njegove tvrdnje u komentarima, brojni su potvrdili da ta metoda zaista donosi rezultate.

"Mogu ovo potvrditi. Upravo sam dobila kompliment kako moje usne izgledaju punašno. Mjesecima koristim peptidni balzam 2x dnevno","Paula's Choice ima dobar balzam za ovo. Moja kozmetičarka me je pitala imam li filere","Ovo je točno! Dermatologinja mi je rekla da to učinim nakon što mi je stavila filer za usne. Još ih nikako nisam morala nadopunjavati!" pisali su ispod objave.

@drcharlesmd1 Derm Secret for Plump Lips :) #lips #lipfiller #lifehacks #skincare ♬ Monkeyshine-JP - Lt FitzGibbons Men

Ove balzame mnogi preporučuju

U komentarima su neki čak preporučili najbolje proizvode koji sadrže sve potrebne sastojke, pri čemu su se istaknuli Tripeptide Plumping Lip Balm od The Inkey List i Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster od brenda Paula's Choice.

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster, snižena cijena je 25.47 eura
Tripeptide Plumping Lip Balm, cijena je 12 eura

Pročitajte više