Dior, Chanel, Gucci: Našli smo povoljnije verzije dizajnerskih torbi

Foto: dior.com/hm.com/gucci.com/mango.com/chanel.com/coperniparis.com/zara.com/chloe.com/

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKE od najpopularnijih dizajnerskih torbi možemo često vidjeti na modnim influencerima i poznatim osobama, a najčešće se radi o brendovima poput Chanela, Diora, Guccija, Copernija i sličnih. Pročešljali smo ponudu highstreet trgovina u potrazi za najboljim duplićima ovih it torbi koji dolaze po pristupačnijoj cijeni. 

Dior Tote torba

Dior Large Book Tote torba, 3100 € (23.356,95 kn)

Diorova Book Tote torba dizajnirana je za držanje svih svakodnevnih potrepština i postala je glavni dio Diorove estetike. Stil je u potpunosti izvezen prepoznatljivim plavim Dior Oblique motivom, a može se nositi u ruci ili preko ramena. Cijena joj je 3100 € (23.356,95 kn).

H&M flanel shopper torba, redovna cijena je 39.99 € (301.31 kn)

U H&M-ovoj ponudi našli smo shopper torbu sličnog oblika i boje. Torba je izrađena od mekog flanela s dvije ručke na vrhu i unutarnjim pretincem s patentnim zatvaračem. Cijena joj je trenutno snižena pa iznosi 24.99 € (188.28 kn).


Gucci Ophidia torba

Gucci Ophidia mala torba, 980 € (7383.81 kn)

Guccijeve House kolekcije nastavljaju s idejom da komadi trebaju biti bezvremenski, a ne samo u modi jednu sezonu. Guccijev vječni monogram nastavlja obogaćivati ​​nove dizajne, a ova mala torbica Ophidia predstavljena je u povijesnom GG Supreme platnu, zajedno s Double G okovom. 

Mango jacquard torba za rame, 39.99 € (301.30 kn)

U Mangovoj ponudi našli smo sličan model po pristupačnijoj cijeni. Radi se isto o maloj torbici s logotipom, ima kratki remen kao i dugi koji se može skinuti. Klasičan komad koji neće tako brzo izaći iz mode. 


Chanel mini torba na preklop

Chanel torbica na preklop, 4314.02 € (32.503,98 kn)

Chanel torbica na preklop klasičan je komad, a ova verzija dolazi u teksturiranoj tkanini i plavoj boji s prepoznatljivim Chanel logotipom na kopči. No i cijena joj je visoka, preko 5000 eura. 

H&M mala torba za na rame, 25.99 € (195.83 kn)

U H&M-ovoj ponudi našli smo sličnu verziju Chanelove torbice. Nisu identične, naravno, ali radi se isto o maloj torbi za rame definiranog tkanja s metalnim lančićem. Osim u ovoj boji dostupna je i u svijetlo zelenoj. 


Coperni mini torba

Coperni Mini Swipe torba, 490 € (3691.91 kn)

Coperni torbe u zadnje vrijeme sve češće viđamo na slavnim osobama i influencerima. Ova suvremena mini torba ovalnog oblika izrađena je od svijetlog trapera.

Zara torba, 35.95 € (270.87 kn)

Sličnu verziju našli smo u Zari, napravljena je isto od svijetlog trapera, nije u potpunosti ovalna, ali izgledom podsjeća na Copernijev model i dolazi po pristupačnijoj cijeni. Zatvara se na magnet.


Chloe Medium Woody Tote torba

Chloe Medium Woody Tote torba, 950 € (7157.77 kn)

Tote torbe su jedan klasičan komad koji je dobro imati za svaki dan, a ova od Chloe je posebno popularan dizajnerski komad. No i cijena joj je prilično visoka. 

H&M shopper torba, 30.99 € (233.50 kn)

Sličnu verziju našli smo u H&M ponudi po prihvatljivijoj cijeni. Ova shopper torba izrađena je od tkane mješavine jute i ima dvije ručke i unutarnji pretinac s patent zatvaračem. 

Pročitajte više