dm ima odličnu gratis promociju 2+1, može se dosta uštedjeti

Foto: Shutterstock/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIGAO je novi dm-ov katalog, veselimo mu se svaki mjesec, a super je to što kroz mjesec imaju dva kataloga. Jedan koji vrijedi od prvog do petnaestog u mjesecu i drugi koji vrijedi od šesnaestog do kraja mjeseca. U njima se mogu naći novi proizvodi, ali i aktualne pogodnosti.

U dm-u nam se sviđa i to što znamo da kada god dođemo u kupovinu, naići ćemo na dobre cijene i ne moramo nužno trčati za akcijama. dm kaže da koncept Dobre cijene u svako vrijeme vrijedi za cijeli asortiman, svim radnim danima, u dm online shopu i svim prodavaonicama dm-a, bez dodatnih kupona i kartica lojalnosti, garantirano minimalno četiri mjeseca. 

Danas se posvećujemo katalogu koji je upravo izašao za ostatak kolovoza, a kao što smo već naveli, vrijedi od 16.8. pa do kraja mjeseca. Mi dm-ov katalog uvijek prolistamo od prvog do zadnjeg lista, volimo pregledati novitete, koje proizvode imaju u asortimanu i koji su trenutno aktualni, zatim škicnemo cjenovni bombon, eKupone i hit listu bodova. 

Proizvodi za sunčanje i ljetnu njegu 

S obzirom na to da je ljeto, trenutno nam je fokus na proizvodima za sunčanje, njegu tijela, lica i kose. Tako da ćemo s njima prvima početi iako su nam i neki drugi proizvodi zapeli za oko. No više o njima niže.

Ljeto, sunce i more gotovo svi vole, no ne treba zaboraviti na zaštitu kože od UV zraka. Naš odabir su Hada Labo Tokyo losion za sunčanje ZF50 od 200 ml koji košta 15.55 eura (117.16 kn) i Olival krema za lice ZF30 od 50 ml koja košta 4.95 eura (37.30 kn). Za najmlađe biramo Nivea Sun dječji losion ZF50+ od 200 ml koji košta 14.85 eura (111.89 kn).

S mora se gotovo svi vole vratiti preplanulog tena, a za to su odlična ulja i pekmezi za sunčanje. Izdvajamo Biobazin Sun Royal pekmez od 250 ml koji košta 10.60 eura (79.87 kn) i Sun pekmez za brzo tamnjenje od 150 ml koji košta 7.45 eura (56.13 kn). Što se tiče uljnih proizvoda, biramo Olival ulje za sunčanje ZF30 od 200 ml koje košta 8.50 eura (64.04 kn).

Ljeti se često susrećemo s komarcima, zato ne treba zaboraviti opskrbiti se roll-onom ili losionom protiv uboda insekata. Naš odabir su S-quitofree nature roll-on poslije uboda insekata od 10 ml koji košta 2.65 eura (19.97 kn) i S-quitofree losion protiv uboda insekata za bebe i djecu od 100 ml koji košta 3.95 eura (29.76 kn).

Ljeti ne treba zaboraviti ni na njegu i higijenu tijela, a mi za tuširanje biramo Balea Sensitive kremasti gel za tuširanje od 300 ml koji košta 0.85 eura (6.40 kn) i Balea MEN Fresh 3u1 gel za tuširanje od 300 ml koji košta 0.85 eura (6.40 kn).

Za njegu nakon tuširanja naš odabir je L'Angelica uljni losion za tijelo od 400 ml koji košta 3 eura (22.60 kn). Također volimo i Niveino kremasto mlijeko za suhu kožu u pakiranju od 625 ml koje košta 8.65 eura (65.17 kn).

Što se tiče kose, nju ljeti treba posebno njegovati jer je sunce i more mogu dodatno isušiti. Preporučujemo nježne šampone i uvođenje ulja za kosu u njegu. Nama se dobrim pokazalo Olivalovo ulje za kosu kokos i ricinus, a bočica od 60 ml košta 3.30 eura (24.86 kn). Izdvajamo i Herbal Essences šampon i regenerator za kosu Argan Oil koji koštaju 4.65 eura (35.04 kn).

Masku za kosu je isto dobro koristiti kroz cijelu godinu za njegu, a posebno ljeti. Izdvajamo ove brenda Bear Fruits koje koštaju 5.30 eura (39.93 kn). Kada smo kod maski, pobornici smo i onih za lice, a i njihovo korištenje valja ljeti pojačati. Izdvajamo Iroha masku za lice koja košta 3.80 eura (28.63 kn).


Proizvodi za depilaciju 

Ljeti je odjeća laganija, ali i kraća pa se mnogi vole riješiti neželjenih dlačica. Naš dugogodišnji favorit je Veet Silky Fresh krema za depilaciju za osjetljivu kožu koja je stvarno jednostavna za korištenje i vrlo efikasna u tom poslu. 100 ml košta 4.50 eura (33.91 kn). Također, znamo se poslužiti i Čupko trakama za depilaciju, a koristimo one sensitive - 16 komada košta 3.70 eura (27.88 kn).


Parfemi

Ovo su nam vjerojatno najdraže stranice dm-ovog kataloga svakog mjeseca, volimo pregledati ponudu i novitete. Kada smo već u morskoj atmosferi, evo dvije preporuke ljetnih mirisa, za njega i nju. Armaf club de nuit intense man edt odličan je za proljeće, ljeto i jesen, za dan i za noć.

Radi se o drvenasto začinskom mirisu koji u sebi ima note limuna, ananasa, bergamota, jabuke, jasmina, ruže, vanilije, pačulija... Mnogi kažu da je duplić popularnog Creed Aventusa, samo značajno povoljniji. Naime 105 ml ovog parfema košta 39.90 eura (300.63 kn).

Ženski miris Salvatore Ferragamo Signorina Ribelle edp odličan je za ljeto, a odnedavno se može pronaći na policama dm-a. Radi se o cvjetnom mirisu koji u sebi ima note mandarine, ružičastog papra, Frangipanija, Ylang-Ylanga, sladoleda, kokosovog mlijeka i vanilije. Prava ljetna mirisna poslastica. Bočica od 30 ml košta 39.90 eura (300.63 kn).


Cjenovni bombon

Za iduću polovicu kolovoza cjenovni bombon donosi sjajne uštede i proteže se na čak dvije stranice kataloga:


eKuponi

Prije nego što im se posvetimo, samo napomena - eKupone je potrebno prethodno aktivirati u 'Moj dm' aplikaciji ili na dm.hr stranici. Evo koji su trenutno aktualni:


Hit lista bodova

I posljednju izdvajamo hit listu bodova. Prilikom kupnje 2 ili više proizvoda istog brenda možete dobiti 30 puta više bodova. Evo i kojih brendova:

Novi katalog možete prolistati ovdje.

Sadržaj donose Index i dm Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.