Domaći brend ima prekrasne vaze. Pogledajte fotke

Foto: Instagram @ivy.s.home

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOBRO je poznato da volimo lijepe komade za dom te se nerijetko nađemo u situaciji da skrolamo Pinterestom ili Instagramom u potrazi za njima. Nedavno smo otkrili Ivy's home brend koji nudi pregršt krasnih dodataka za interijere. Javili smo im se da ih ispitamo malo o ponudi, kao i o najprodavanijim komadima. 

Sve izrađuju sami

Ivy's home postoji od rujna 2022., a u ponudi ima razne lijepe dodatke za dom, pa tako imaju vaze, svijećnjake, jastučnice, dekorativne tanjuriće, ubruse i ringove za stol. Saznali smo kako će s vremenom ponudu proširiti, ali da će sve ostati u okvirima dekoracija. 

Sve proizvode koje imaju izrađuju sami. "Jako nam je bitno da su to unikatni i ručno rađeni proizvodi proizašli iz naše radionice", istaknula je Ivana Tomić, vlasnica brenda koja je ujedno i diplomirani dizajner.

Ivani je teško bilo izdvojiti najprodavaniji proizvod jer, kako kaže, to varira. "Teško je izdvojiti koji proizvod je najprodavaniji jer primjećujem da to ovisi o godišnjem dobu i varira, ali prednjače vaza Lady i jastučnica Pepita", rekla je Ivana.

Vaza Lady i jastučnica Pepita sviđaju se mnogima

Trenutno se ponuda može pregledati putem Instagram profila, ali uskoro bi trebali imati online trgovinu. "U pripremi je web shop, a uskoro ćemo izlagati na projektu Ilica Q'art gdje će kupci moći prvi put doći i vidjeti uživo sve naše proizvode", rekla je.

Zanimalo nas je koji je Ivanin najdraži proizvod, a radi se o jednoj vazi koja je i nama top. "Teško mi je izdvojiti svoj najdraži proizvod jer ih sve sama izrađujem i svaki mi je jako drag, ali ako baš moram, onda bi to bila vaza Wind, jer je to za mene puno više od vaze, ona je skulptura prvenstveno", otkrila nam je Ivana.

Saznali smo i cijene, pa se tako cijena seta ubrusa od četiri komada kreće od 16 eura (120.55 kn) naviše, set ringova od 12 eura (90.42 kn) naviše, jastučnice su od 11 eura (82.88 kn) naviše, vaze su od 19 eura (143.15 kn) naviše, a cijene naših favorita u toj kategoriji su: Lady vaza je 29 eura (218.50 kn), U vaza je 35 eura (263.71 kn) i Wind vaza 58 eura (437 kn).

Sve ostale cijene i informacije možete saznati na Instagram profilu Ivy's home brenda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.