Domaći brend predstavio fora novitet. Stigle su keramičke šalice za ponijeti sa sobom

Foto: marinski.me

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOMAĆI brend, poznat po svojim keramičkim šalicama, Marinski Heartmades danas je predstavio jedan novitet - Sip' N 'Go keramičke šalice. "Keramika za ponijeti sa sobom? Da, molim!" tako su opisali ovaj novitet na službenoj stranici. Dodali su da su nakon dosta rizika i razmišljanja stvorili jedinstvenu keramičku šalicu koja se može ponijeti. 

Svaki komad je ručno izrađen

Marinski Sip 'N' Go šalice imaju silikonski sippy poklopac, a dolaze u različitim bojama - od točkastog dizajna do proljetnih boja s obaveznim zlatnim detaljima. Šalice su visoke 8.7 cm, promjer im je 7.6 cm, a mogu zaprimiti 200 mililitara tekućine. 

Svaki je komad ručno izrađen, tako da se mogu pojaviti male razlike u crtežu, boji i obliku. Mi smo izdvojili naše favorite niže. 

Sip 'N' Go šalica sa šarenim točkicama, 33.00 € (248.64 kn)
Sip 'N' Go šalica u tonovima pavone, nježno zelene i breskve, 33.00 € (248.64 kn)
Sip 'N' Go šalica u tonovima zelene i koraljne, 33.00 € (248.64 kn)

Kompletnu novu kolekciju šalica možete vidjeti ovdje, cijena jedne Sip 'N' Go šalice je 33.00 € (248.64 kn), a neke kombinacije boja su se već rasprodale. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.