Dua Lipa u muzej ponijela zanimljivu torbicu

Foto: Instagram/maison-alaia.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DUA Lipa je na turneji, a nedavno je na svojem Instagramu objavila slike iz Berlina. Pozornost je privukla njezina torbica koja je u skladu s aktualnim trendom mrežastih modnih dodataka, a koju je nosila u posjet muzeju. Prema sadržaju torbice, čini se da pjevačica sa sobom voli nositi samo osnovne stvari, kao što su novčanik, mali rokovnik i slušalice.

Priključila se trendu rupičastih dodataka

Ova rupičasta torbica je brenda Alaïa, a dostupna je u crnoj i crvenoj boji. Dua Lipa se opredijelila za klasičnu crnu torbicu koju je nosila na ramenu. Torbica se odlično uklopila u ostatak njezine modne kombinacije kojom dominira crna boja.

Torba je rađena od kože, plastike i pamuka, visine je 16.5 cm, a širine 31 cm. Torbica ima patentni zatvarač i odvojivi džep. Izrađena je u Italiji.

Rupičasta torbica, Alaïa, 990 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.