Ed Sheeran najavio G-Shock suradnju. Evo kako sat izgleda

Foto: Profimedia/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ED SHEERAN je putem svog Instagrama sa svojim obožavateljima podijelio novu suradnju, potpuno drugačiju od svega do sada. Sheeran se udružio s Johnom Mayerom kako bi izdali svoj prvi G-Shock sat s Hodinkeejem, popularnim web portalom o satovima, ali i trgovinom novih i vintage ručnih satova. 

"Izuzetno sam uzbuđen što ću lansirati svoj prvi sat s @hodinkee. Ako ste uočili žuti G-Shock na meni u zadnjih 6 mjeseci, to je to! Dobio sam poziv od @johnmayer prije otprilike godinu dana i pitao me želim li napraviti G-Shock s njima i nisam mogao dovoljno brzo pristati", napisao je u Instagram objavi Sheeran. 

Dodao je da voli satove "od kada zna za sebe", ali nikada nije razmišljao o izradi vlastitog. "Nadam se da ćete uživati ​​nositi ga jednako kao ja", istaknuo je na kraju. 

Subtract by Ed Sheeran

Subtract by Ed Sheeran svijetlo je žute boje s crnim detaljima oko trake i okvira. Dizajn je inspiriran Sheeranovim šestim studijskim albumom - Subtract - koji je objavljen u svibnju.

Ako ste se pitali kakve veze Mayer ima s ovom suradnjom, on je već prethodno surađivao s Hodinkeejem, a ovo posljednje izdanje dio je većeg projekta. U sklopu njega Mayer će raditi s dodatnim suradnicima u nastojanju da im pomogne realizirati vlastiti G-Shock, u partnerstvu s Hodinkeejem. Naime, Mayer je kustos projekta, a svaki sudionik je s njim povezan putem glazbe, dizajna ili satova.

Foto: Profimedia

G-Shock Ref. 6900 - Subtract Eda Sheerana bit će objavljen 18. listopada na Hodinkee stranici, cijena mu je 185 dolara (175.94 eura), a možete ga vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.