Elle Fanning pokazala je koliko smoking može biti ženstven

Foto: Profimedia/zara.com/mohito.com/maxfactor.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA nedavno održanoj dodjeli nagrada Tony 2024. Elle Fanning napravila je hrabar modni iskorak, odstupajući od svojih uobičajenih ženstvenih haljina. Nosila je ležerno crno Saint Laurent odijelo i crne štikle, a izgled je dopunila jednostavnim srebrnim nakitom.

Posveta legendarnom Le Smokingu

Njezina je kombinacija jako nalikovala na legendarni Saint Laurent Le Smoking izgled iz 1960-ih. Šminka je bila klasična, a isticao se klasični crveni ruž. Frizura je također bila jednostavna, oblikovana u valoviti bob. 

Ako vam se svidjelo njezino izdanje, lako ga možete i sami rekreirati. U našim smo trgovinama pronašli slične sakoe i hlače, kao i dodatke uz koje ćete podignuti kombinaciju baš kako je to Elle učinila.

Crni blejzer, Zara, cijena na sniženju je 39.99 eura; Crne hlače, Zara, cijena na sniženju je 19.99 eura
Sako od satena, Zara, 55.95 eura; Hlače, Zara, 35.95 eura
Cipele s visokim potpeticama, Mohito, 29.99 eura

Ne zaboravite na crveni ruž za elegantan i bezvremenski dojam.

Max Factor 075 Ruby Tuesday, dm, 12.90 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.