Emily Ratajkowski obara s nogu u ovom pristupačnom topu

Foto: Instagram/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETA su redovito vruća i sparna, a tad je važno odabrati odjeću koja je udobna i prozračna. To može biti izazov, no najjednostavnije je odabrati odjeću od prirodnih materijala i pokazati malo kože da se lakše rashladite.

"Predivna si"

Zna to i Emily Ratajkowski. Iako joj pokazivanje kože nije strano, ovog ljeta to je i vrlo praktično. Na svojem je Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi lagani top iz Manga bez rukava i na vezanje. Top je kratak te otkriva dio trbuha.

"Prekrasna", "Predivna si", "Ovo je tvoja najljepša faza", "Divno", "Ne shvaćaš koliko si lijepa", neki su od komentara na njezinu objavu na Instagramu.

Majicu kakvu nosi pronašli smo u Mangu za 29.99 eura. Majica je izrađena od mješavine pamuka i lana, što je čini prozračnom i izvrsnom za vruće ljetne dane. Majica ima ovratnik s vezanjem koji lako možete prilagoditi svojem tijelu i stilu.

Prugasti top s ovratnikom oko vrata, Mango, cijena je 29.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.