Emily Ratajkowski prošetala ulicama New Yorka u badiću i pokazala zavidnu figuru

Foto: inamoratawoman.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATA manekenka Emily Ratajkowski nije mogla sakriti uzbuđenje dok je šetala West Villageom u svojoj najnovijoj kreaciji - luksuznom bikiniju iz svoje linije kupaćih kostima Inamorata. Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija s porukom "CITY KINI! Svi novi @inamoratawoman kupaći kostimi sada su dostupni za kupovinu".

Na slikama je Emily pozirala s ledenom kavom u ruci, noseći top Orpheus s uzorkom sunca i odgovarajući donji dio - Seaside tange s nisko izrezanom prednjom stranom i visoko izrezanim bočnim dijelovima, što je naglasilo njezinu besprijekornu figuru.

Gornji dio, 97 eura / Donji dio, 97 eura

Brend je pokrenula 2017. godine

Inamorata, brend koji je Emily pokrenula 2017. godine, od samih je početaka izazivao veliko zanimanje. Međutim, od studenog 2023. godine brend je bio slabo aktivan na društvenim mrežama. Njihova posljednja objava promovirala je rasprodaju za Crni petak. Sada su, međutim, napokon predstavljeni novi modeli, što je unijelo svježinu u kolekciju. 

U nastavku smo izdvojili još badića iz nove kolekcije, a cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Gornji dio,125 eura / Donji dio, 110 eura
Gornji dio, 97 eura / Donji dio, 97 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.