Emmu Stone oduševio miris Jennifer Aniston. Mnogi nagađaju o kojem je riječ

Screenshot/Foto: TikTok/jomalone.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN trenutak na ovogodišnjoj dodjeli filmskih nagrada Zlatni globus postao je viralan - Emma Stone, Jennifer Aniston i Reese Witherspoon pozirale su za fotku na crvenom tepihu i, dok su se namještale jedna blizu drugoj, Emma je imala priliku pomirisati zvijezdu serije Prijatelji.

"Što je? Što je to? Je li tako uvijek mirišeš?", pitala je Emma. "Da", rekla je Jen. "Isuse. Jako dobro mirišeš", zaključila je Emma. Trenutak je snimljen i podijeljen na TikTok profilu Zlatnog globusa, a u komentarima se moglo naći mnogo onih koji su rekli da su također čuli da Jennifer izvrsno miriše, ali i da žele znati koji je parfem zaslužan za to. 

@goldenglobes Replying to @Thomas Cory Woodcock Your wish is our command ✨🫡 #GoldenGlobes #EmmaStone #JenniferAniston #reesewitherspoon ♬ original sound - Golden Globe Awards

Nekoliko teorija

Mnogi su zasukali rukave i bacili se na posao potrage za parfemom. Neki su rekli da je to naprosto ona i njezin miris, drugi su istaknuli da bi se moglo raditi o proizvodima za kosu njezine marke Lolavie, a treći nagađaju da bi se moglo raditi o parfemu Cacharel Anais Anais.

Magazin Glamour, pak, kaže da je u 2010-ima Aniston lansirala brojne mirise s imenima kao što su Jennifer Aniston, J by Jennifer Aniston, Near Dusk, Beachscape i Luxe. Otada su mirisi ukinuti, ali nije teško pronaći bočice za prodaju na Amazonu, a vjerojatno Aniston ima pristup svim neprodanim zalihama, ako ih odluči nositi. 

Harper's Bazaaru je još 2017. otkrila da joj je najdraži miris upravo njezin - Jennifer Aniston Luxe Eau de Parfum. Tako da bi se moglo raditi o tom mirisu. No tiktokerica Nicole (@nicole_perfumes) tvrdi da je pronašla parfem koji je Jennifer navodno nosila na dodjeli nagrada.

Tiktokerica tvrdi da je pronašla parfem: "Nema na čemu"

"Nakon opsežne istrage konačno sam pronašla parfem zbog kojeg je Emma Stone totalno poludjela na dodjelama Zlatnog globusa, kada je išla zagrliti Jennifer Aniston", rekla je u videu i otkrila da se radi o Jo Malone Orange Blossom. "Nema na čemu."

@nicole_perfumes #stitch with @Golden Globe Awards #greenscreen 👀🕵🏼 #goldenglobes #jenniferaniston #emmastone #celebrityperfume #perfume ♬ original sound - Nicole Perfumes

Video je pregledan preko 170 tisuća puta i skupio je mnoštvo komentara. "Volim taj parfem", "Ali kako si saznala", "Čula sam da je taj miris omiljen i princezi Kate", "Njega je Kate Middleton nosila na svom vjenčanju", "Morat ću ga probati". 

Jo Malone Orange Blossom, 100 ml, 156.19 eura 

Tiktokerica je naknadno u komentarima pojasnila kako je zaključila da se radi upravo o tom Jo Malone mirisu. "40 minuta sam čitala razne članke, usporedila note mirisa na Fragrantici i onoga na što ljudi kažu da Jennifer miriše (citrusno/cvjetno). 

Neki su u komentarima istaknuli da ne vjeruju da nosi miris Jo Malone, već jedan svoj. "Nije Jo Malone. Nosi vlastiti parfem Luxe koji je citrusno-cvjetni." Kao što smo već naveli, taj parfem više nije u prodaji, ali se putno pakiranje može naći na Amazonu i eBayu. 

Pročitajte više